fatma3004 snmhsnn Eczacianni doğru ama yine de daha günü var eğer bekletsrk 4 u geçecek o zmn da sıkıntı olacak
ikicocuklubiranne fatma3004 aynı durumdayım 38+3 deyim. Birde ssvd adayıyım ama nasıl gelirler bilmiyorum hiç ☺️
fatma3004 ikicocuklubiranne hayırlısı olsun inşallah hakkınızda hakkımızda 😍 doğum şeklinin de hayırlısı olsun insallaj
ZEHRaakkoyun fatma3004 bende 37 haftalık gittiğimde 3500 kiloydu 38+6 olduk yarın gideceğim alttan muayene için ne diyecek doktorum merak ediyorum hiç ağrım sancım olmuyor
fatma3004 ZEHRaakkoyun o kadar korkulacak bişey değilmiş bende korkuyordum ama korktuğum gibi değildi 🤷
snmhsnn Eczacianni 39 oldun mu sen 😳 açılma falan var mı yanılmıyorsam sende bayağı spor falan yapıyordun
fatma3004 Esr000 zaten normalden sezeryans alınma durumum var plasenta tam sınırda 🤦🏼♀️ eğer zorlarsa kanamam çok olursa direk sezeryan olacak bide 4 u geçerse daha sıkıntı olacak 🤦🏼♀️
Miinnakkk handemie Videodaki yorumlara baktım ama hiç türk yorum yok yabancı dil yazıyor 7:39 dakikalık video var omu acaba bende 39+1 deyim inşallah bi faydası olur hareketlerin
Kaahvelii Miinnakkk yorumların altında Türkçeye çevirme seçeneği var canım Sende çıkmıyorsa YouTube güncellemesi yap
handemie Miinnakkk aynen o video bende ingilizce bilmiyorum dinlemesekte hareketleri yapıyordum yetiryordu
snmhsnn Eczacianni bana da bir parmak açıklık dedi bugün böyle olunca da acaba gelecek mi her an gelecek ama ne zaman oluyor insan akışına bırakmak gerekiyor sanırım zaten geleceği tarihi kendi belirliyor tek avazda doğuralım inşallah 🙏😍
Ffatma fatma3004 al benden de o kadar 38+3 üm hiç belirti yok ilkini normal doğurdum bunda endişeliyim