Evimizinmutlulugu 2Meyve- aaaa benim kızımda olacak ins. Az kaldı bizimkisi sendemi umay asel koyuyorsun nasıl sevindim okuyunca allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş. Canim
prenseslerimmmmm 2Meyve- ewet cnm oyle derler ewet . İnşallah cnm inşallah Rabbım kabul eder duamızı 🤲🙏
nursomyurek 2Meyve- maşallah çok güzeller Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bir de bu arada bende 15+5teyim. Henüz cinsiyetini hala öğrenemedim. Siz kaçıncı haftada öğrendiniz 🥰
nursomyurek Evimizinmutlulugu bir benim doktorum galiba hala tahminde bulunamadı😂 göstermiyor zaten benim çocuğum zorlanıyor doktor da😂
Evimizinmutlulugu nursomyurek doktordan doktorada değişiklik gösterir 2.5 aylıkda söyler benim doktorum bizim aile dostumuz var onlar önermişti onların bebeginide 2.5 aylıkda söylemişti
nursomyurek 2Meyve- bir ben öğrenemedim ya ikili taramada gttiğimde 12+4teyken doktorum dedi ki bacaklarını kapatmış göremiyorum 😂
Gskasim1 2Meyve- ay tam bana göre 3 yaşında oğlum var ikinciye hamileyim 16 haftalık cinsiyetini bilmiyorum ama gözüm gönlüm hep cicili bicili pembelerde banada nasip olur inşallah böyle sevinç hayırlısıyla 😄😍🙏🏻
prenseslerimmmmm 2Meyve- kuzum bugun öğrendik ikinci kızım geliyor 😊 Rabbım böylesini istemiş cok dua etmiştim çok istemiştim aslında her iki meyveyede nasip olmak yapacak bisey yok 😊sana da haber vermek istedim
2Meyve- prenseslerimmmmm yaaa çok sevindim senin adına rabbim böyle kabul görmüş demekki 🙏🥰 sağlıcakla gelsin minik prenses 🥰
prenseslerimmmmm 2Meyve- saol kuzum detaylıydi bu sanırım bu saaten sonrada değişmez 😊 20 haftadayim ewet cnm böylesi kısmetmiş teşekkür ederim