Ayseoztrk 34+4 günlük hamileyim bugün sabah kalktığımdan beri karnım aşağıda üst kısmım boşalmış gibi sanki. Neden olur yaşayan var mı acaba ? Cumartesi günü doktor kontrolüm var ama size de bir sorayım dedim
Edddaaa Ayseoztrk bende tam 34+4 üm, annem gergin arıyor karnın aşaığı inadımı diye🙃 öyle olunca doğum yakın diyorlar
Mervesonerutku Ayseoztrk benimde öyle canım göğüsten 5parmak aşağıya indi 3parmak inince Doğum yakın derler doğru mu değil mi tartışılır😀😀
Neroizm Ayseoztrk bebeginiz dogum pozisyonu almaya baslamis. Ama merak etmeyin bu ille de erken dogum yapacaginiz manasina gelmez. Ben daha 32+3 deyim benim de iki gun once asagiya indi.
Maviss Ayseoztrk bebeğin cinsiyeti ne canım korkma sancin yoksa suyun gelmediyse ve nişan belirtin yoksa sorun yoktur her an dönebilir bebegin
Ayseoztrk Edddaaa ciddi misin canım 😱 çalışıyorum 37. Haftama kadar da çalışır raporu aldım inşallah erkenden gelmez bıdık
Pinarbeki Ayseoztrk kanala girdiği zaman iniyor canm . Bnm bebisde baş aşağı geliş ama göbek inmedi daha doktor kanala girmemiş dedi
Ayseoztrk aylakhnm1 aşağıda çok garip duruyor ama ya 😄😄 ahh ahh bu yaramazlar bir doğsunlar da hayırlısıyla 🙏💕
Ayseoztrk [bilinmeyen] kuzu ya doğum pozisyonuna geçince ne zaman doğar ki ? İş yerinde doğurcam diye korkuyorum
Mervesonerutku Ayseoztrk evet öyle bende 36haftalığım. Her an tetikteyim her şeyim hazır çok şükür en ufak bi ağrım olsa kesin bugün doğurucam diyorum sanki ufak ağrıyla şak diye doğuyormuş gibi😂😂😂😂😂