Leyla1938 Kardelen00 benim randevuda salı günü valla daha ev temizlettirmedim kendi cantam hazır değil bebsinkini hazırladım. Bu hafta yavaş yavaş kendiminkini koyuyordum daha eksiklerim var. 38 i beklesin bebisler oyuzden🙈
Kardelen00 Leyla1938 bende daha bebeğin bile çantasını hazırlamadım sırt ağrım çok fazla ayakta duramıyorum yatsam yatamıyorum yarın yapcam ama inşallah hem bebeğin hem kendimin çantasını
Miniktirtil Ayyyy kızlar benim pazartesi sezeryanim var fakat bebekler doğum pozisyonunda. Bende de iki gündür ishal var bi de bebekler toplaniyo karnımda. mide bulantisida var bende bunlar doğum belirtisi diye duymustum şu an iyice bi korktum 🤦🏼♀️😅
dayi Guzelhayat ayyy bende sizin gibiyim. Şuan 28 haftalığım gebeliğimin başından ver hep ishalim hiç kabız olmadım
Kvsr98 Guzelhayat benimde magnezyumdandı bırakrırdı doktprum 34 haftalıkken şimdi 37.haftadayım ishal ve kusma mide bulantısı var. Neyden kaynaklı çözemedim ve hastaneye gitmek istemiyorum artık her ay hastanelik bir problemim olduğu için bunaldım iyice🤦🏻♀️