enesayazmoom Of offf uyuyamıyorum anneler. 😭 gözlerim den uyku akıyor ama midem çok ağrıyor yanıyor.. benim ki yine dayadı bir şeyini mideme ayak mı kafamı çözemedim. Birde haraketi cabasi siz hiç otururuz pozisda uyumak zorunda kaldınız mı.?
Merveberill enesayazmoom şu an emzirmeye kalktım doğum yaptıktan sonra da pek bişey değişmiyor yine uyuyamıyoruz😂
GGkaya3435 enesayazmoom 38.haftamdayım son 1 haftadır oturarak uyuyorum yattığım an midem yanıyor.Böyle rahat ettim artık ama en erkwn uykuya falışın yine gece 3 falan gördüğün üzere…🙄
Muyesser23 enesayazmoom valla ben 26 haftalık hamileyim şimdiden mide yanmam başladı genzim öyle yanıyor Kİ sanki zehir yedim göğsüm sıkışıyor kıpırdakımda durmuyor uykusuzluğa alıştırıyor bizi küçük sıpalar
enesayazmoom Zehragniken aman doğsun da gözümün önünde olsun ben böyle bir sey gormedim ilk gebeligim de 🙄🙄 ilk zamanlar süt vs kesiyor du şimdi süt gaz yapıyor daha da midem ağrıyor..
Zehragniken Merveberill kiizz emzirmeye kalkıp buraya mı girdin. Valla ben tek gözümü zor açıyorum kalktığım zaman 🤣 helal sana
enesayazmoom Merveberill gözünüz aydın Allah bağışlasın doğsun da uyutmasin problem değil bazen çok. Can yakıyor . Suan bile kıpır kıpır sanırım gece yi gündüz biliyor oğlum umarım doğunca da öyle devam etmez yoksa gündüz uyur gece ayakta 😆😅
Umranbl Ben de uyuyamiyorum sabahlari uyumamak icin direniyorum ki gece uyuyabileyim ama ne yapsam da olmuyor nefret ettim gecelerden artik
Uzayyyy Mide ve sırt kramplarından yatamıyorum bile . Dik oturabiliyorum sadece , yatar pozisyona geçince sanki bıçaklanıyor gibiyim . 3. Trimester gerçekten çok zormuş 😔
enesayazmoom Merveberill sabah eş ise gönderilecek kızım ana okuluna gidicek 6 30 da kalkıp kahvaltı hazırlıyorum 🙄 şimdiden vampirella oldum 😅😀 doğum dan sonra da artık ölü gelin gibi dolaşırım ortalıkta 🤣
Neslihan5241 enesayazmoom kız bende aynıyim bende 3 tane oğlum var ikisi Orta okula gidiyor sabah 7.20 de kahvaltı hazirliyorum öğlende 1 sınıfa giden var ona hazırlıyorum birde hamilelik zor şafak 19 zaten ölü gibiyim.simdiden valla zor
enesayazmoom Neslihan5241 Allah yar ve yardımcımız olsun. Annelik bu işte boşuna cennet i sunmuyor lar 💗
enesayazmoom Neslihan5241 az kalmış baya allah kurtarsın bizim de uygulamaya göre 66 ama doktorun verdiği tarihe göre 50 gün den az var nasip bakalım ara ara çok sancim oluyor bebis te toplanıyor iş yapmiyim diyorum ama yine de yapmadan olmuyor. Bakalım 35 e kadar gelsem yeter 😅
Neslihan5241 enesayazmoom bende aynı oturamiyorum yatamıyorum sancım oluyor ara kiramp mi desem bilemedim ama iş yapma konusunda bende aynıyim valla yapmadan da olmuyor.
enesayazmoom GGkaya3435 bizde aynı durumda yiz biraz geçti mide yanmam genelde ya kusar sam rahatlıyor yada yürüyorum evin için de öyle biraz geçiyor. Soğuk süt iyi geliyor du ama şuan da o bile işe yaramıyor. Bir kaç gündür grip tim balgam da atamıyorum ondan dolayı sanırım bu kadar zorluyor midem 😔😪 bizde 30+4 olduk