Zuzu6901 Ayezhanim dediğim gibi adet biter bitmez başladım. Bir hafta 10 gün kadar kullandım. Doktora gittim büyüklüğü normal dedi. Çatlatma iğnesi verdi. Vurulmadan önce birliktelik önerdi. Vurulduktan 36 saat sonra da ilişki önerdi Bu şekilde ilerlerdi benimki canım. Sen doktor kontrolünde kullanmıyor musun klomeni
Zuzu6901 Ayezhanim ben adet biter bitmez başlamıştım klomene. O ağrılar da normal çatlama olmamıştır gelişiyordur yumurtalıkların cnim. Bol bol havuç ye suyunu iç bu esnada da. Sen ovulasyon testi de yapıyorsun belirgin olduğu günleri değerlendir. Sana tavsiyem gün aşırı birliktelik olsun. O şekilde şansın çok artar. Rabbim nasip etsin inşallah 🤲
Ayezhanim Zuzu6901 evet canım doktor kontrolüm var ama salı gününe verdi testtede böyle görünce tedirgin oldum
Zuzu6901 Ayezhanim sen yine de değerlendir bu akşam. Evet baktım düne göre baya belirgin. Zararı olmaz
Ayezhanim Zuzu6901 bugün ilk adet gunumle beraber 7. Günüm canım iki gündür adet bitmiş klomenin de üçüncü gunu yani dördüncü gününden beri kullanıyorum adetim beş gün sürdü
Zuzu6901 Ayezhanim o zaman klomenin etkisi olabilir. Yok içim rahat etsin diyorsan da değerlendir sen yine de
Zuzu6901 Ayezhanim Rabbim gönlüne göre en hayırlısını versin, inşallah tutar da hayırlı haberler alırsınız canım 🤲
Ebruu91 Hgmom1 testinizi 14 gündem sonra yapabilirsiniz hatta benim doktorum erken yapmamı önermezdi. Normalde çatladıktan 14. Gün adet görülürmüş ama benim hep 18. Günde adetim başlardı
Yncygt Ayezhanim merhaba, benimde klomenden dolayi kasığımda ağrı oluyor benim bugün 5. Gün pazartesi kontrol var.Eğer geliştiyse kaç mm olmuştur?
Bfduam Hgmom1 canım adetin kaçıncı günü bu ml lerdi? Adetliyken kac ml di? Benim adetin 6.günü 12 ml di, bugün gittim 12.günüm 13,5 ml çok mu az büyümüş? Birde ilacı bırakırdı, ilacla bile bu jadar az büyümüşken ilaçsız buyumez mi demek sence?
Hgmom1 Bfduam hani tam mm olarak bilmiyorum 3 Ekim’de 16 17 mm’di 5 günlük ilaç kullandım sonrasında doktira gitmedim
Bfduam Zuzu6901 adetliyken kaçtı, kaçıncı günü bu kadar gelişti? Çatlama iğnesi verdi mi Dr bu boyutta? Inş olumlu olmuştur sonucun🤲
Zuzu6901 Bfduam adetliyken yumurtalarım çok küçüktü canım. İlaç bitene kadar kullandım işte kontrolde o boyuta geldiğini soyledi çatlatma iğnesini de doktor verdi hemen. Evet çok şükür tuttu 29 haftalık olcaz bile Allah’ın izniyle 🤲💕