Zuzu6901 Hgmom1 belirti hatırlamıyorum ama 2 hafta sonra evde idrar testinde pozitifi görmüştüm canım
Ebruu91 Hgmom1 testinizi 14 gündem sonra yapabilirsiniz hatta benim doktorum erken yapmamı önermezdi. Normalde çatladıktan 14. Gün adet görülürmüş ama benim hep 18. Günde adetim başlardı
seymay30 Yumurtalar gerekli boyuta ulaştıktan sonra çatlatma iğnesi yapılır ve 48 saat sonra doğal yolla cinsel ilişki beklenir. Gün aşırı ilişkide 12 gün sonra gebelik testi yapılabilir. Kopyalayıp yapıştırdım 🤷🏻♀️
seymay30 Hgmom1 bir de benim bildiğim çatlatma iğnesini yaptırmadan önce birliktelik faydalı olabiliyor çünkü spermler uzun süre canlı kalabiliyormuş .Tabi herkes de geçerli bir durum değil kimilerininki en fazla 2-3 gün de olabiliyor ama fırsatı değerlendirmek lazım .
Mervetemizkan Çatlatma iğnesi doktor kontrolünde kullandım. Yumurtalar gerekli büyüklüğe geldikten sonra göbekten uyguladım. 36 saat sonra gün aşırı ilişki önerilir. 2 hafta sonra erken gebelik testtinde varsa gebelik çıkıyor.
Zuzu6901 Ayezhanim evet canım kullandım 1 hafta kadar. Öyle aşırı da gelismemisti 16-17 gibi bir şeydi
Zuzu6901 Ayezhanim iğneden önce de ilişki önermişti doktorum. Çatlatma ignesini vurduktan 36 saat sonra da canım. Biz hem iğneden 36 saat sonra yaptık hem de gün aşırı iki kez denedik
Ayezhanim Hgmom1 üçüncü günüm canım acaba gelişti mi diye merak ettim de sabah ovulasyon da yaptım 🤦🏻♀️
Bfduam Hgmom1 canım adetin kaçıncı günü bu ml lerdi? Adetliyken kac ml di? Benim adetin 6.günü 12 ml di, bugün gittim 12.günüm 13,5 ml çok mu az büyümüş? Birde ilacı bırakırdı, ilacla bile bu jadar az büyümüşken ilaçsız buyumez mi demek sence?
Hgmom1 Ayezhanim ovulasyonda ne çıktı elimde olsa ben yapacaktım elimde olmayinca almkata istemedim gebelik testini 14. Günde yapacam ben o da haftaya oluyor.. belirti ne zaman başlıyor veya sizde belirti var mı şuan
Ayezhanim Zuzu6901 canım şöyle anlatayım benim bugün adetimle beraber sayarsak 7. Günüm adet biteli iki gün oluyor ilacı başlayalı üç gün dün bir bugün bide ovulasyon testi yaptım biraz belirgin çıktı ara ara kasık ağrılarım oluyor klomenin etkisi mi acaba o birde klomene başlayalı üç gün oldu ya hemen yumurtlama olur mu acba ona tedirgin oluyorum
Bfduam Zuzu6901 adetliyken kaçtı, kaçıncı günü bu kadar gelişti? Çatlama iğnesi verdi mi Dr bu boyutta? Inş olumlu olmuştur sonucun🤲
Zuzu6901 Ayezhanim ben adet biter bitmez başlamıştım klomene. O ağrılar da normal çatlama olmamıştır gelişiyordur yumurtalıkların cnim. Bol bol havuç ye suyunu iç bu esnada da. Sen ovulasyon testi de yapıyorsun belirgin olduğu günleri değerlendir. Sana tavsiyem gün aşırı birliktelik olsun. O şekilde şansın çok artar. Rabbim nasip etsin inşallah 🤲
Yncygt Ayezhanim merhaba, benimde klomenden dolayi kasığımda ağrı oluyor benim bugün 5. Gün pazartesi kontrol var.Eğer geliştiyse kaç mm olmuştur?