Hüseyin Cengiz hakkında bilgi sahibi olanlar paylaşımda bulunabilir mi?
Prof. Dr. Hüseyin Cengiz
Rosense bi iki kere gittim özel muayenehane açtı biliyorsunuz özel numarasını vermedi bi sorun olursa asistanı bana ulasicaksiniz dedi bu benim içime sinmedi bu yüzden bıraktım florya medicalparkta iken gecen sene gitmiştim enfeksiyon yuzunden cok memnun kalmıştım ama muayenehanede rahat edemedim riskli gebe olduğum içinde hastane ortamı daha güvenli geldi ama doktorlugu insanlığı iyi birisi
Rosense fazla yoğun birisi olduğu için ulaşmak yada randevu zor olabilir ilgi de az oluyor bizde ona gitmek istiyorduk ama çok yoğun olduğu için vazgeçtik zerrin hanıma gidiyorum
Bebekcayiroglununannesi Zerrin hanıma henüz gebeliğim yokken gitmiştim, soğuk davranmıştı. O nedenle gebelikte tercih etmedim. Hediye hocaya gidiyordum, o da çok yoğun kendisine ulaşmak imkansız ve bir şey oldu diyelim daha erkene randevu alamıyorsunuz 1 ay bekliyorsunuz. O nedenle doktorumu değiştirmek istiyordum.
Rosense zerrin hanım ilk zamanalr banada soğuk gelmişti pek bir şey anlatmıyor gibi ama o zaman 7 8 10 haftalık aslında pek anlatılacak gelişim açısından bir şey yoktu ama şuan gayet memnunum gayet güleç ve konuşkan :)
Selda demirel nasıl biri?
Rosense merhaba tercih ettiniz mi acaba gitttiniz mi bende bi doktor arayış içindeyim 15. Haftalık hamileyim
annesiiiii Evet, kendisi kızımı doğurttu. Ben çok memnun kaldım. 😊