Ummu1234 Kızlar devlet hastanesinde ikili tarama testi yapılıyor mu? Özelde fiyatlar aşırı uçmuş, izmirde hangi devlet hastanesinde yapılıyor bide bilen varsa
MMelissaaa- Ummu1234 devlette yapılıyor. Benim gittiğim özel hastanede kan ücreti 170 tlydi özeli tercih ettim bu yüzden
Esiraa Ummu1234 ben yaptırdım Yeşilyurt’ta perinatolji uzmanı Gökhan beye gayet güzel ilgilendi çoğu insan beğenmiyor bu hastaneyi ama ben memnun kaldım canım şans ver derim
Ummu1234 Karadasesra ben şimdi özele gidiyorum kontörle ama 850 TL’den bahsediyorlar ili tarama için devlete gittiğimde sorun olmaz değil mi?
Karadasesra Ummu1234 bende özele gidiyorum ama bütün testleri devlette yaptırdım ikili test haftasını kaçırmadan randevunu al git randevusuz bakmazlar
Ummu1234 Esiraa perinatolojiye gidebilmek için ilk muayene olup ekran mı açmaları gerekiyor? Normalde kontrole devlete mi gidiyorsunuz
Esiraa Ummu1234 kontrole gider gibi hatta günlerce beklemene gerek yok hemen istediğin zaman sıra bile bulabiliyorsun güzel ilgili doktorda
Ummu1234 Esiraa yarın Yeşilyurt hastanesine kadın doğuma randevu aldım doktora söylicem Gökhan beye alırım bende randevu daha 7 haftalık olduk ama araştırayım dedim☺️
Esiraa Ummu1234 hatta ben bikez acilden giriş yaptım ağrım vardı doğumhanede bakılıyorsunuz acilden girince o kadar hoşuma gitti ki ilgilenmeleri falan hatta eşime dedim boşver özeli burası iyimiş şahsen doğumhane egeyaşam hastanesinden iyiydi üstelik evimin önü
Esiraa Ummu1234 bide şey diye düşünüyorum 14.haftadayım ben bu zamana kadar Ege yaşama gittim doktora ikili testi yaptırmak istemediğimi söyledim o zaman bana devam etme dedi para için yani herşey bende gittim devlette yaptırdım ve doktorun bana öyle demesi şuan beni baya caydırdı artık yazık özele verilen paraya doğum için 7500e anlaşmıştık bide o hastaneye o paraya şimdi karar verdim bi sürü eksik var hayat pahalı aynı hizmeti devlette veriyor gerek yok özele üstelik güzelde ilgilenmiyordu doktorum
Ummu1234 Esiraa aaaa o ne demek ya ne kadar sinir bozucu bi arkadaşım orda doğum yaptı hiç memnun kalmadı o yüzden ben orayı aklımdan çıkarmıştım şuan su hastanesine gidiyorum doktordan çok memnunum ama öyle bişey derler mi bilmiyorum
Maysaamoms5 Ummu1234 ultrasyondann ense kalınlığına ve burun kemik yapısına felan bakılıyor muaneden sonra ise kan veriyorsun okadar canım