Anne980 Kızlar detaylı ultrasonda bebeğin böbreklerinde genişleme görüldü. Bu durumu yaşayan var mı. Moralim bozuldu baya bebeğinde böbrek genişlemesi olupta sağlıklı doğan arkadaşlar yada sonrasında bebeği tedavi olan arkadaşlar var mı?
Seyma06 Anne980 hiç moralini bozma canım ilk gebeligimde kızımda böbrek genişlemesi var dedi 2 hafta sonraya falan kontrol atmıştı heralde o zaman gittiğimde hiç birşey çıkmamıştı çişi vardı heralde diyip gecistirdi inşallah senin ki de böyle birşeydir
Lamiye1997 Anne980 keçmiş olsun benim ablamın cocugundadi vardi bebek olduqdan sonra emiliyat oldu onda geniwleme 2 bobrekdede vardı
prenses_annesi12 Anne980 benim kızım doğduğunda bu sorun olmuştu bı böbreği diğerine göre genişti 1 yaşına gelmeden esitlendi çok şükür kendiliğinden
EbruMirac Anne980 bizde de böbrek küçülmesi vardı çok şükür sağlıklı doğdu bir sene devamlı olarak 2 ayda bir genel ultrason muayenesi olduk şuan 2 yaşında ve herşey yolunda bende burdan duymuştum erkek bebeklerde oluyor diye sonra düzeliyormuş kötüye yorma sen Rabbim korusun inşallah geçer 🤲🏻
yeknu Erkek bebekte genelde olurmuş genelde de yavaş yavaş geriler doğumdan sonra geçermiş kuzenime perinatolog söylemiş.
Evinamin031120 Anne980 benim bebeğimde de var detaylıda söylediler ben de korktum ama ablamın oğlunda da varmış doğana kadar geçmezse doğum sonrası sünnetle geçiyormuş ablamın oğlunun da sğmnetle düzeldi. Doktorum bana erkek bebeklerin %90nında görülüyor dedi
Umutluanne1 Anne980 benim bebeğim de erkek . Erkek bebeklerde genelde olurmuş . Birde bebeğin o an idrarı varsa o yüzden de geniş çıkabiliyormuş . Ben bir kontrole gittiğimde genişleme var dendi 2 hafta sonra perinataloga gittim 3-4 kez ölçüm aldı bi sıkıntı yok dedi . Olsa da sonradan gerileyen bir durum dedi canım
Anne980 Umutluanne1 yani 16 da ve 21 de baktık iki farklı doktorda ikiside genişleme var dedi. İnşallah düzelir sağlıkla doğsun yavrularımız🙏🏼
Gamzeerdgn Anne980 benım de oğlumda böbrek genıslemesı var doktorlar onemsemıyor bile doğumdan sonra geçer dıyorlar herhangi bi problem yaratmıyor
Byzsmsk10 Anne980 bir ay önce doktora gittiğimde bana da genişleme var dedi ama sıkıntı olmazmış erkek çocuklarda olurmuş çoğu da düzelirmiş başka doktora gittim o da aynı şeyi söyledi biraz rahatladım. Doğduğunda idrar yolu enfeksiyonu çabuk kapabilir dedi kontrol ettirmek lazımmış
2bebislianne Geçen ay detaylı ultrasonda sağ böbrekte genişleme var dediler. 1 ay sonra kontrole gittim küçülmüş. İçinizi rahat tutun ilk duyduğumda bende çok üzülmüştüm ama geçici bir durum olduğunu söylüyorlar
Umutluanne1 Anne980 amiiin inşallah canım . Genelde toparlıyormuş inşallah sizin de toparlayacak boyuttadır