HavvaSonmez03 Zln2152 kızzz hadii inşallahhh vardır silik çıktı olmasa hiç çıkmazdı diye düşünüyom çok mutlu oldum adınaaa 😍😍şimdiden hayırlı olsunnn ❤️
Zln2152 HavvaSonmez03 var balım bin şükürrrr🙏 Öğrendiğim gün adete üç gün vardı kanda 26.29 çıktı dün adet günümdü tekrar verdim 96.30🥹❤️
bademli_puding Zln2152 evet canım kese göründü iki hafta sonra tekrar gidicem kalp atışını dinlicez inşallah 🥰
Esrabudak Zln2152 hayırlı olsun canım benimde aynı öyle çıkmıştı gebeydim çok yeni olduğu için net gostermiyor
Zln2152 Esrabudak evet kuzum zaten adetime iki gün vardı yaptığım günün akşamı da kanda 26.29 çıktı dünde adet günümdü 96.30 çıktı
Eses90 Gamzelinko ben de öyle olmasını umut ediyorum işte 3 gündür bitmeyince insan endişe ediyor. kimyasalda da böyle uzun bir lekelenme oluyormuş vs deniyor. Bakalım yarın tekrar kan vereceğim biraz daha netleşir ve güzel sonuçlar alırım inşallah
Nazarfirat Eses90 bnm kesede kanama vardı büyüktü progestan iğne ve ilaç kullandım hep dinleniyor dum ardından kaç gün sonra gene başlıyordu 1 günlük sonra gidiyordu doktorda bebeğin iyi dedi içindeki kan fazla birikmiş ondan bazısını dışarıya atıyor
Nazarfirat Eses90 tedirgin olma cnm bendede oldu o ama iyi oldum Allah’a şükür bol bol dinlen ceviz meyve bol vitamin dolu meyveler ye
Eses90 Nazarfirat inşallah Allah razı olsun 🙏🙏 Ben de dikkat etmeye çalışıyorum. Vitamin falan da alıyorum bakalım, hayırlısı. İnşallah sizde sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Rabbim isteyen kimsenin elini boş döndürmesin
Btl_zngn EdaByrc bende 6 gun kala verdim 2.58 cikti negatif yani ikinciyi istiyorum ama ikincide olsa olmayanlari duyuyorum merak etrigim.icin erken verdim ama yinede adetim gecince tekrar edicem bilemiyorum kalir miyim bes gun var suan adete umudum yok gibi