Gamzelinko Zln2152 benim de silik çıkmıştı bir hafta sonra tekrar yaptım kıpkırmızı çıkmıştı şuanda doğuma 2 haftamız kaldı 🤗
Gamzelinko Zln2152 benim beta 0.143 dü ( okadar minik yani) daha 1 haftalık falanmış tabi ozamanlar 😄😄
Koalammm Zln2152 çok geçmiş olsun canım. amin canım inşallah 😌🙏 artık adet günümü bekliycem dediğin gibi 🌸
Gamzelinko Zln2152 şimdi de görsen tombiş yanaklı çenesi gamzeli dudakları falan dolgun çıkıyor 3D ultrasonda minik civcivim🐣😄😄 Zaman çok çabuk geçiyor ne ara bu zamana geldik diyoruz eşimle 😍
Zln2152 Gamzelinko allahımm daha anne karnında ki görüntü de o kadar tatlıysa doğduktan sonra düşünemiyorum canımm maşallah yaa🐣🥹 evet zaman çok çabuk geçiyor maşallah inşallah kucağına alırsın sağlıkla canım benim 🤰❤️❤️
Gamzelinko Zln2152 doktorum şaşırdı maşallah çok tatlı görünüyor dedi. İnşallah doğduktan sonra değişmez miniğim 😄😄🥰
Eses90 Zemzems evet 57 oldu dünkü değerim ama 3 gündür de kahverengi akıntım var bakalım hala tedirginim o yüzden. Endometriozis olduğum için düşük riskimin de olduğunu söyledi doktor. Bakalım beklemedeyiz 😓
Nazarfirat Eses90 tedirgin olma cnm bendede oldu o ama iyi oldum Allah’a şükür bol bol dinlen ceviz meyve bol vitamin dolu meyveler ye
Zln2152 Minik_annee çok sağol canım teşekkür ederim inşallah tekrar güzel yükselir de sağlıklı ilerler 🥹🥰
Eses90 Gamzelinko ben de öyle olmasını umut ediyorum işte 3 gündür bitmeyince insan endişe ediyor. kimyasalda da böyle uzun bir lekelenme oluyormuş vs deniyor. Bakalım yarın tekrar kan vereceğim biraz daha netleşir ve güzel sonuçlar alırım inşallah