Neslismom Burcu1997 kız benim 24 haftalık başladı çıkmaya merak etmesin çıkmaya başlayınca alıp başını gidiyo 😂 bütün işleri eşin yapacak sonra çorap gitme ayak tırnak kesme pantolon pijama giyme vs hepsini eşinin yardımıyla yapacaksın eğilemiyorum çünkü eşinde rahat eder o zaman 😂😂😂
Rumeysaa01 Herkes aynı değil canım ben 24 haftalığım benimde çok az göbeğim var sadece bebeğim sağlıklı ama doktor öyle söyledi o yüzden benim kilo almamın pek bir önemi yok
yabadabaduu Burcu1997 benimde o haftada hiiç yoktu 27-28 den sonra anca hamile göbeği oluşmaya başladı etrafa kulak asmayın :)
Elifderin34 Burcu1997 28.haftadayım göbeğim üç aylık hamile göbeği gibi herkes banada bebek küçük olacak dedi dediklerinin aksine bebek tombik bile karın büyüme ile bebek büyümesinin alakası yok :)
Bnmv-1 Burcu1997 29. Haftadayım gören 4 aylık sanıyor beni o kişinin iç karnınkn büyüklüğüyle alakalı
Glsmll Burcu1997 benimde göbeğim çıkmadı 16 haftalık diye gittik 17 haftalık çıktı önde bile gidiyor benhiç kilo almamışken 🫣