Burcu1997 Ay canım sıkılıyor haftaya perşembe randevumuz gitseydim sorucam bebeğimi karnım olmadığı için küçücük sanıyor galiba
Anneada Burcu1997 benim de gec cikti gobegim 20. Haftaya giriyoruz yeni yeni biraz belli olmaya basladi endiselenmeyin bebek saglikli olsun yeter 😍
Tubatgn Burcu1997 İç karnınız geniş olabilir. Bende öyleyim daha tamamen bel değil hamile pantolonu giydiğim zaman belli oluyor. Endişe etmeyin hiç 🤗
Blossom00 Burcu1997 iç karnın geniştir o yüzden çıkmamıştır bebek sağlıklısa gerisini sıkıntı etme bir anda çıkar sende şaşırırsın🥰
Xsare Burcu1997 benim de karnım çıkmadı 20. Haftaya girdim ama doktor kontrolün de bebeğin kilosu iyi büyüyor o sağlıklı olsun iç karnımız geniş olabilir
Burcu1997 Blossom00 😃haftaya kendi de gelcek zaten eşimin her kontrolde iyi bebeiş diyorlar zaten duyarsa sorun etmez heralde küçüklüğü büyüklüğü
Rabiasal Benim de 25. Haftaya kadar karnım belli değildi 🙂 iç karnın belki de büyüktür. Kafana takma bence. Doktor bebek sağlıklı diyorsa gerisi önemli değil. Herkesin vücudu bir de değil 🙂
Anneada Burcu1997 hic uzulme canim Yakinda belli de olur insallah aag salim alirsin da bebisimi kucagina ins ♥️
2_kezannelik Burcu1997 bak Allah inandırsin 7.ayimdayim daha yeni belli oluyo karnım 😂üstelik ikinci hamileliğim iç karnın geniştir bebeğin gelişimiyle karnın büyümesinin bı alakası yok
Guzelhayat O haftada 100-200gram birsey oluyor zaten karniniz Nasil buyusun esinize de boyle soyleyin.30jaftaya geldiginde bir kiloya cikiyorlar ondan sonra aniden buyumeye başlar
Burcu1997 Guzelhayat saolun bende öyle düşünüyorum daha 5 ay var Allah kısmet eder se doğuma büyücek tir diyorum
seyma9188 Burcu1997 Benim 20-21 den sonra zank diye çıktı.Zaten bebek ufak daha ne olmasını bekliyorlar bilmiyorum 🤣
Ebru-EY Burcu1997 kız ne alakası var herkesin yapısı farklı. Benim karnım 22. Haftadan sonra ufak ufak çıkmaya başladı. Takma kafana.
Fatma_s Burcu1997 ben 27+2 deyim hala göbeğim çıkmadı 🤣 ama bebeğimin kilosu boyu haftasıyla uyumlu heer şey yolunda 🐥 önemli olanda bu değil mi