Oyadlgc 3 ay önce ümraniye eğitim araştırma hastanesinde doğum yaptım. Özel takipliydim. Devlet hastanesinde aynı doktora randevu bulmak zordu. Doğumu da özelde düşünüyordum taaa ki 32.haftaya kadar. Doktorum bana suyun az bebek her an doğabilir diyip 2 doz ciğer gelistiriciyi aynı anda vurdurdu , ben şok içindeydim zaten. Sonra devlete gittik öyle bir şey yok dedi. Verdigi ilaçları falan anlatınca sezeryan mi olacaksın dedi , dedim hayır normal doğum istiyorum öncelik olarak. Dediki sezeryane hazırlık yapıyorsunuz. Sonra düşündüm özele gitsemde devlete gitsem de ben zaten ağrıyı çekicem. O parayı kurbana verdirdim esime git çocuğumuz sağlıklı sıhhatli doğsun ömrü boyunca mutluluk huzur onu bırakmasın diye kurban kes dedim , sonra son günler telaş sardı dedim ben ne yaptım diye 😂😂😂 devlete tıpış tıpış gittim el mecbur, ama hiç pişman değilim. Doktorlarım ebelerim hemşireler, bebek hemşireler, hasta bakicilar hepsi benimle aşırı ilgilendi , ben her sancıda korkup vazgeçtim onlar ikna etti sakince, sorular sorup dikkatimi dağıttılar , özelden daha özeldi, ebeler belime masaj bile yaptılar. Yani hiç düşündüğüm gibi değildi devlet. Sonra öğrendim ki özelde bir şey olduğunda zaten sizi hemen en yakın eğitim araştırmaya sevk ediyorlar. Ki benim doğumum komplikeli oldu. Yani beni zaten aynı yere yollayacaklardı. Ki zor bir doğumdu ama doğum sonrası vizite dışında bile bebeğimi görmeye geldiler doktorlarım vesaire , o ilgiyi bizde karşılıksız bırakmadık elbette , ki ben doğum yapmadım, resmen tribün yaptık biz 😂 tezahürat falan yapa yapa sohbet ede ede ilgilendiler benimle. Ki nazliydim acı esigim düşük. Çocuğum büyüsün yine hamile oldugumda aynı yerde doğum yapacağım ❤❤❤