pprensesannesii Kızlar bu gidişle kızım isimsiz kalıcak asla isim bulamıyoruum sizin varmı anlamı güzel bildiğiniz isimler😂😍
Prenses34_annesi pprensesannesii bizim de kızımız olacak allahın izniyle biz Sare Nüha koyacağız inşallah🥰 Sare: Hz.ibrahimin eşinin adı sare validemiz Nüha: akıl mantık ve taha suresi 128. Ayette geçiyor♥️
Firdevsibici pprensesannesii kızımın adı Asya İkra Asya’nın anlamı Arapçada şifa veren demek Yunancada da doğan güneş anlamına geliyor ikranın anlamı da ilk vahiy oku demek
Dillosss Bende 15 haftalık hamileyim kızıma inşallah Serra ismini koyucam anlamı ise Serra ismi Kur’anda (Âl-i İmrân, 3/134 ve A’râf, 7/95) bu iki ayette bolluk, bereket ve saadet anlamında geçmektedir. Bolluk, ferahlık, saadet anlamına geliyor
pprensesannesii MadameHappy34 ya hiç gülesim yoktu Allah ta seni güldürsün illaki vardırda bana söylemiyo bişey 😂😂
Defnem_26 28 hafta olduk bizde hala isimsiz bekliyoruz oglum emir kerem kizada efnan beren koyalim diyorum eşim hala ariyor begenemedi😂
pprensesannesii Defnem_26 ben hifa düşündüm anlamı çok güzel ama kimse beğenmedi şeyma dedm onuda beğenmediler ceylin düşündüm onada eh dediler😂😂