Tubatgn annesivekuzusu Sat’a göre 15+3 usgye göre 16+3ten beri hissediyorum. Şu an 22deyim ve artık yavaş yavaş dışarıdan belli oluyor 🌺🤗
ZehraBbr annesivekuzusu ben 17 de hissetmeye başladım ufak ufak şimdi 18 oldum artık daha güzel hissetiriyor gerçekten çok tuhaf bir hiss 🐥😌
Didem_mina Benim 3. Gebeliğim ve 13. Haftadayim iki gündür kıpırtı şeklinde hissediyorum, kendinde çok şaşıyorum ama daha oncesinden tecrübeli olduğum için gaz hareketi değil sanki şaşkınım 🧿😍
Hayalmi Didem_mina ayy bendede öyle oldu 🥰 2sinde 16da hissetmiştim bunda bayağ erken 😊😊13 de hissettim
gkbyza Zehragniken benim de ilk gebeliğim 17.haftamda hissettim. Bu aslında bebeğin rahmin neresine yerleştiğiyle alakalıymış mesela benim rahmin arka duvarına yerleştiği için erken ve net duymam normalmiş 🥹
Mervetnl Tugbaksk bende 18 haftalığım 13-14 falan hissedenlere şaşıyorum hele dışarıdan hissedenlere hepten şaşıyorum 😅
Hayalmi annesivekuzusu ilk 2 gebeliğimde 16da ben hissettim 17 18 de eşim belirgin hissetti şimdikinde 14 olmadan ben hissettim 16da elini koyan hissedebiliyor 🥰
Zll90 Anneada ayyy bi kaç gündür yok yok diyip duruyordumm 10dk öncee oldu sanki yaaa bayaa bayaa ahahahah 🥰🥰🥰😂😂😂😂 şükür yarabbi
Udu Aysegul-duzgun bizimki de erkek ultrasonda falan cildirmiş gibi yerinde durmuyo hatta doktorumuz cok iyi bi yüzücü olucak dedi ama ben hassas pıt pıtlar dışında şiddetli bi şey hissetmiorum 😐😐
1erkekkannesiiii annesivekuzusu 18. Haftadan sonra ben hissediyordum ama dışardan gözle görülmesi için 20 hafta olması gerekti 😂 suan 25 haftayız bakınca gözüküyor minnak kuşum 😍
Aysegul-duzgun Udu benimki de çok hareketli maşallah ama cinsiyetini bilmiyoruz bu cuma ogrencez ins 22haftalik olduk
tugcegk @annesivekuzusu 18. haftadayım ilk kez dün gece hissetim pıt pıt bi şeyler tekme miydi bilmem 🤭💝