Kimyasal gebelikten sonra kaç ayda hamile kaldınız kızlar başından geçenler yazabilir mi buraya tekrar yaşadığınız falan oldu mu yada dinlendiniz mi cevaplarınızı bekliyorum 😊
Kimyasal gebelikten sonra hamile kalanlar oldu mu ?😌
Sibelklnc22 ben ilk bi 12 haftalık bebegimi kaybettim kürtaj oldum kürtajdan 2 ay sonra 3 kere kimyasal gebelik gecirdim doktor genetik testi istedi bende kan pıhtılaşması vsrms ondan öyle oluyomus hamile kaldım an iğne ye başladım 2 yasında oğlm var 8 aylık hamileyim şimdi ikisinde de 9 ay iğne vuruldm
Tugce38 Çok geçmiş olsun canım Allah bundan sonra acılarını göstermesin🙏😊
Sibelklnc22
Ocak ayının sonunda kimyasal yaşadım Mart ayının başında hamile olduğumu öğrendim 🫶🏼🤭
1 ay sonra ama o da sağlıklı olmadı 🙂
Sibelklnc22 2buçuk ay sonra tekrar gebe kaldım. Şuan 32+6 yım🌸🌸🌸
Sibelklnc22 ben yaklaşık 8 ay sonra falan hamile kaldım
Sibelklnc22 Ocak ve Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim sonra Ağustos ayına kadar olmadı ağustosta tekrar kimyasal gebelik geçirdim şuan tekrar beklemedeyim genetik test verdim pıhtılaşma çıktı bakalım hayırlısı
- Düzenlendi
Sibelklnc22 ben 2 kimyasal geçirdim kan da gebelik var ama kese felan oluşmuyordu en son doktora gitcez diye niyetlendik tatil dönüşü diye eşimle tatildeyken hamile kalmışım haberim yok adetim geçince farkettim ama çok korktum kimyasal olcak diye Allah’a şükürler olsun ki olmadı gerçekten kafaya takmamak gerekiyor belki stres düşünce olacak mı olmayacak düşüncesi kimyasal yaptırıyor bilmiyorum herşey kafada bitiyor yani şuan 12+5 günlük hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻13 Aralık 2021 de kalmıştım daha sonra 1 Nisan en son temmuzda kaldım canım
Sibelklnc22 kimyasal gebelik geçirdim doktorum beklemene gerek yok dedi ilk adetimi oldum 60. Günde . Bir sonraki ay hamile kaldım şu an 12.4deyim şimdilik sağlıklı gebelik rabbim tüm isteyene hayırlı zamanda hayırlı ile bebiş nasip etsin 🤲
Sib2669 Hayırlı olsun canım benim😊🙏
- Düzenlendi
Maysaamoms5 Aynen canım kafadan atacaksın aslında psikolojikmen kendi kendine belirti bile çıkartıyoruz oluruna bırakacaz😊
mucizeolsunn inşallah gebe haberini bir an önce alırsın canım hakkında hayırlı olan olsun😘
poyrazvearya Baya sürmüş canım olsun sağlıklı olsun da o yeter bize😊
marnus sağ salim kucağında da olsun inşallah canım😊🙏
@Sumeyyeky Nasıl yani canım
@egeninincisii Hayırlı olsun diyelim o zaman kuzumm😘
Sibelklnc22 yani kuzummm ne zaman kafandan çıkarırsan o ann muhakkak olur rabbimin izniyle 🤲🏻
Sibelklnc22 birinde 1 regl gördüm gebe kaldım diğerinde 2 regl görüp gebe kaldım 🙏🏻
Sibelklnc22 kimyasaldan 1 ay sonra tekrar gebe kaldım ama onun da kalbi durdu kürtaj oldum