Seymasultan Bende 36+2yim benimde akıntım var idrar yolu enfeksiyonundanmış. Dün nst de sancım çıktı biraz doktor iki haftaya gelir bu durmaz dedi acaba çömelme hareketlerine bende başlasam mı
yasmin19191 Seymasultan nstde sancin cikinca naptilar peki dogum icin yatis verdiler mi. Muayene yaptilarmi acilma varmi diye
Muezzarabiaertyudf [bilinmeyen] canım bende 36haftalık hamileyşm bendede aynı akıntı oluyor günlük 3 4kere falan gelmeye başladı rahim kanalı hazırlandığı için akıntı bu şekilde geliyormuş eğer yeşil ve kokulu ise enfeksiyon kırmızı kahve arası ise nişan mış nişansa da zaten sancın yoksa gitmen gerekmiyor çünkü o sadece bi tıpa ve açılıyor bebek geliyor demek değil
Seymasultan yasmin19191 muayne yaptı ama açılma var mı diye değil başka bi sıkıntım vardı ondan baktı. Sancım çok az çıktı yatış da vermediler
Gizemmyigit Mevatoluhan bence git canım evde doğurcan artık:) yaz buraya tmm mı merak ederim seni, Allah yardımcın olsun dularım sennle
Gekon1710 Mevatoluhan benimde çok var yalancı sancılarım🤦♀️ dünden beri de ishalim internettr doğum belirtisi olabilir fLan yazıyor korkmadım değil 😄
sevsonsuza [bilinmeyen] doktora gidin muayene olun idrar yesti filan yaptirin bnmde oyle bi anda gidiyordu o beyaz koyu akinti enfeksiyon cikti ayniyiz bu arada
umranozby [bilinmeyen] bende 36+4 oldum canım bu hafta akintim arttı beyaz krem gibi yoğun ilk bende dedim acaba nişan parca parca mı geliyor ama değil bel ağrım çok olmaya başladı gece çok kötü yapıyor resmen yürüyemiyorum
Gizemmyigit Gekon1710 dün bende aynısıydım:) şimdi hiiiçbişeycik yok sanki daha 1 ay varmış gibi hatta😀
Mevatoluhan Gekon1710 bende ondan korkuyorum canım dünden beri sancılarım hala devam ediyor gittim hastaneye yalancı sancı dedi ama hala devam ediyor sancılarım
Gekon1710 Gizemmyigit doktor her an bekleyin artık dedi diye artık herşeyden işkilleniyorum😄 kaç haftalıksnz
Fatmasnny [bilinmeyen] 36+4 üm bende akıntı durumu bende de var. Hatta adet olacak olduğumuz zamanki gibi yoğun bir kıvamda geliyor. Yarın kontrolümüz var soracağım bakalım. Daha hiç nts yede girmedim. Bel ağrısı ve kasıklarda baskı, vajinada sızlama gibi birşey var. Hayırlısı bakalım
Gekon1710 36+2 deyim bende annem bugün karnımı gördü sen daha doğurmazsın dedi birazcık moralim bozuldu ama yeterki sağlıklı olsun ishalde geçti umutsuz vaka😂
AybikeTemiz yasmin19191 yok ama dinlenin bu gece isterseniz demişlerdi ev yakın diye eve geçmiştim. Ama pazartesi çatı muayenesin doktor 40 ı göremezsin dedi. Yumuşamam varmış o ne işe yarıyosa artık
Gizemmyigit AybikeTemiz banada aynısını dedi dr, 36+5 te yaptı çatı muayenesi yumuşama var ve 1 cm açıklık var 40 ı beklemez 2 hafta içinde doğurursun dedi beklemedeyim:)
AybikeTemiz Gizemmyigit açıklık var mı bakmadı bende ama dün geceden beri hiç iyi değilim. Ayakta duramıyor vajinamda da tuhaf bi kramp acı adı artık ne varsa hepsini yaşıyorum. Doktora gitsem mi gitmesem mi kararsızım