deletedmom351 [bilinmeyen] Nişan değil canım her zaman kanlı olmuyor elbette ama pembe veya kahverengi de olmalı
Ummi [bilinmeyen] bendede var canm 35 haftaligm bende normldir herlde bu sira yogunlasti dgum yaklastigi icn galiba yinede doktra sormak lazim
Gizemmyigit [bilinmeyen] 36+6 yım bende, sabahtan beri baya bi akıntım var aynen sizin dediğinz gibi.. sabahta 3-4 saat sancı çektim şuan iyiym, sanırım kızım yola çıktı:)
AybikeTemiz Aynıyız bende de o akıntı problemi var ama normalmiş doktora sormuştum. Nst de sancım cıkıyo ama evde hissetmiyorum. Birde oturup kalkamıyorum. Bi an önce gelse. Yürüyüş bile yapamıyorum artık 😔
yasmin19191 AybikeTemiz bendede nstde sanci cikmisti hemen yatis verdiler acilmam falan da yok. Sanada dogumun yakin deyip yatis verdilermi
Mevatoluhan Kızlar benim bugün çok sancım var ama ne nişan geldi ne suyum geldi sizce yalancı sancımı bu 36+1 haftalık hamileyim?
Gizemmyigit Mevatoluhan benmde 10 dk da 1 di, son 2-3 saattir bişi yok, yalancı sancı demekmiş bunlar... beklicez artk:) rahim kendini hazırlıyor
Ada09 [bilinmeyen] ben de nisan mi diye düşündüm ama kanlı pembemsi kahve ton diyorlar o olamaz bence 😞
Maviss [bilinmeyen] çok çömelme yapma açılmaya neden olur canım doğum zamanı sancilarin artar Ken yapmalisin
AybikeTemiz yasmin19191 yok ama dinlenin bu gece isterseniz demişlerdi ev yakın diye eve geçmiştim. Ama pazartesi çatı muayenesin doktor 40 ı göremezsin dedi. Yumuşamam varmış o ne işe yarıyosa artık
yasmin19191 [bilinmeyen] ben 38.haftamdayim. bende aylardir oluyo oyle. Doguma yakin dahada artti. Birde idrar yolu enfeksiyonu oluncada oyle cok akinti gelebiliyo bi tahlil yaptir istersen