mucizeolsunn tubbis 2 ay oldu e nabızdan bakıp duruyorum oraya düşmedi bi türlü bugün gittim aldım kadın doğuma da gösterdim aspirin başlattı hamile kalınca da iğneye başlayalım dedi
mucizeolsunn Zehra3443 amin inşallah evet az önce gittim doktora aspirin başlattı iğneyi de hamile olunca başlayalım dedi kromozom testi çıkmadı o da çıksaydı ona göre hareket ederdik dedi
Mfyy mucizeolsunn 5 gende pıhtılaşma var kan sulandırı + iğne kullanmanız lazım hematolojiye de gösterin benimde mthfrler ve pai heterozigot
mucizeolsunn Mfyy hemotoloji mi ilgileniyor bunlarla kadın doğuma gösterdim o da corasprin yazmış hamile kalınca da iğneye başlarız dedi
mucizeolsunn Cgdm34 teşekkür ederim canım 🌺 evet az önce doktora gittim o da öyle söyledi iğneden de çok korkuyorum😓hayırlısı olsun
Cgdm34 mucizeolsunn benımde 2 genımde var yatkınlık korkma ıgneden bende hatta burda bır cok arkadasımız kullanıyor ☺️bebeğimiz ıcın mecburen katlanıyoruz sen gozunu korkutma canım🥰
mucizeolsunn Sinem94 ben de araştırma da verdim ama sonuçlar e nabıza düşmedi sanırım hastaneden hastaneye değişiyordur
HcrHcr Allah dermansız dert vermesin, bende de pıhtılaşma var oksapar iğne ve aspirinle devam ediyoruz çok şükür. Merak etmeyin bundan sonraki gebeliklerde iğne ve hap başlanacak inşallah çözüme kavuşmuş olacaksınız🌸
HcrHcr Factor V gebelikle alakalı görülüyor. Benim de heterozigot , ondaki mutasyon olması yeterli ilaca başlanması için.
2prensesannesiiii mucizeolsunn pıhtılaşman var kuzum büyük ihtimalle kan sulandırıcı iğne verirler gebe kalınca🙏🏻 Ben heterozigotum
mucizeolsunn 2prensesannesiiii iğne kullanıyor musun zor oluyor mu ben zaten çok korktuğum için napacağımı bilmiyorum 🌺 hayırlısıyla kucağımıza alalım da inşallah
krdelen41 mucizeolsunn Canım benim sadece PAI-1 olan heterozigottu gerisi normaldi ama bebeğimi kaybettim kalbi durdu 7 haftalıkken şuan yine hamileyim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doğuma kadar. Senin baya mutantın var iğne+ coraspirin vericektir doktorun gebe kaldığında
mucizeolsunn krdelen41 evet şuan bile corasprini başladık sağlıklıca kucağınıza alın bebişinizi inşallah iğne zor olıyor mu
Mfyy EsrSvm hayır genetik bölümüne kan veriyorsunuz oradan bakılıyor eşinizde verdi mi kromozom analizi yapıldı mı ?
mucizeolsunn Cgdm34 aynen öyle sağlıklıca hayırlısıyla olsun da bunlara da katlanırız inşallah 🌺duyduğumda gözüm korkmuştu biraz sayenizde hafifledi
HcrHcr mucizeolsunn Tabi başladım. 19. Haftalığız şu an. Bende kimyasal ve devamında kalp durması yaşadım. Sonrasında test yaptırmıştım.
2prensesannesiiii mucizeolsunn evet her gün kendim yapıyorum 🙏🏻 Acı yok ama enjekte edilen ilaç yakıyor biraz karnı uzanıp dinleniyorum bi kaç dk sürüyor acı geçiyor 🙏🏻Korkma çözümü var allah dermansız hastalık vermesin🙏🏻 Ben iğneden korkan bi insanım ama bebeği için insan her türlü zorluğa katlanıyor 🙏🏻
krdelen41 mucizeolsunn yok canım ben çok korkuyodum iğneden inanki nasıl vurulcam ben bunu doğuma kadar diyodum ama şuan alıştım hiç acımıyor bile 🥰