advice Sevvl çoğu kişi mhp, türklük, alparslan türkeş dolayısıyla koyuyor, tabi istisnalar vardır canım, sadece ben ne olursa olsun bu başka bir partiyi de çağrıştıran her şeye karşıyım. devrim ismi de konmamalı bence mesela.
3babyannesy Ezgicoskunn1 Bu sene herkes Alparslan koyuyor asiriiiii çok bu isim heryerde görüyorum ama güzel bir isim 🤎
holly Adarinannesi hakaret ettiğin için kalktı heralde yorumun 😂 Alparslan ismi Adar dan daha güzel emin ol 🙂
Adarinannesi holly kendim kaldırdım gereksiz yere yazma gülünecek bisey varsa o da senin bu patavasizligin
Kubraatsg2700 Ben daha yeni hamileyim cinsiyete zaman var eğer erkek olursa bizde Alparslan istiyoruz
hayalperest2310 Ezgicoskunn1 oğlum olursa düşündüğümüz tek isim cinsiyetimiz kız 🥰artık bir daha ki sefere
canserko Sevvl ay cok hoşuma gitti benimde 1,5 yaşında kızım var ismi umay; birkaç hafta sonra oğlum oluyor o da alparslan 💜💜 mükemmel
Dilara-14 Sadece şu postun altına bile bı 10-15 tane çok güzel biz de koyacağız ve ya çok güzel biz koyduk…