holly AslanBebeginAnnesi valla şoktayım 😂 Kayınbaba ismi olsa koyarken zorumuza gitmeyecek kadar güzel bi isim😂 kendi paylaştığı isim asla tarzım deil yine de şöyle isim die benzetme yapmam beğenmiş 🤷🏻♀️
Baharsss Ezgicoskunn1 bekarlığımdan beri benimde hep oğlum olursa alparslan koyucam diyodum kız olduğunu öğrendim ismi aşırı beğeniyorum ama bi baktım isim patlamış gitmiş herkeste var herkes koyuyo cinsiyetimiz erkek olsaydı yinede vazgeçerdim düşünsene büyüyünce bi sınıfta 2-3 tane Alparslan 😂 diğer sınıfları söylemiyorum bile
Tubacngl Ezgicoskunn1 Benim eşimde Alparslan diyo ve Alparslan koycaz çünkü benim aklımda erkek ismi yoktu 😃
Dilek-K0 Ezgicoskunn1 bizde de eşim alparslan istedi bende gayet beğendim Alparslan Göktuğ Güktürk Bunlardan biri olacaktı alparslan da karar kıldık
advice Sevvl bence söylenişi de çok kaba ama alparslan türkeş hayranlığı gibi geliyor. Çok milliyetçi bir isim, hiçbir şekilde çocuğuma siyasi rengini belli eden bir şey koymam. Belki çocuğunuz mhpden nefret edecek :))) belki de sırf bu yüzden torpil denen illetten dolayı bazı kurumlarda çalışamayacak.
Sevvl advice isminden dolayı iş bulamayacağını sanmıyorum ama siyasi tercihi ne isterse odur ayrıca biz MHP’den dolayı değilde arslan istiyorduk eşimde Alparslan olsun dedi böyle gelişti☺️
advice Sevvl çoğu kişi mhp, türklük, alparslan türkeş dolayısıyla koyuyor, tabi istisnalar vardır canım, sadece ben ne olursa olsun bu başka bir partiyi de çağrıştıran her şeye karşıyım. devrim ismi de konmamalı bence mesela.
Mavimilena Benim oğlumun adıda Alparslan eşim çok istedi ama bu diziden filmden gördüğü vs için değil tarihe çok ilgilidir eşim çok sever tarihi ilk hamileliğimi öğrendiğimizde oğlumuz olursa Alparslan olsun adı dedi ben Barlas istiyordum hiç bir şekilde kararından vazgeçmedi kura ile seçelim dedim ben seçtiğim halde hep Alparslan çıktı sonra dedim öyle olsun madem :) herkeste olması da bizi rahatsız etmedi sonuçta kimsede olmayan isim diye birşey yok varsa da siz koyduktan sonra olmuyor yani lina luna vera aren arven elis elisa mesela bir ara duyulmadık farklı isimlerdi şimdi herkeste var onun gibi düşünün. Sağlıklı olsunlarda gerisi çok önemli değil