mucizem_03 GizemKadirr sağ kasık ağrıdığında kız sol kasık ağrıdığında erkek oluyor diye bişy duymuştum da o yüzden sordum
GizemKadirr eylul1809 korkma hiç. Bende kızımla bu gebelik arasında kimyasal geçirdim. Sağlıksız olduğu icin gelismezmis zaten. Hayırlısı olsun. Kan tahlillerini yaptir mutlaka değerin artiyorsa hic biseycik olmaz Allahin izniyle. Bel kasık vb şeyler hepsinde oluyor🤗
eylul1809 GizemKadirr umarım normaldir 🥺 belimde sayılmaz aslınfa kuyruk sokumu ağrıyor sanki üstğnde bi baskı varmış gibi 🥺 umarım yine kimyasal ile sonuçlanmaz, 🙏🏻
Kubbudu @“Sadebikahveee” Sadebikahveee bende 5 haftalığım erkenden öğrendim keşke daha geç öğrenseydim suan saatler bile geçmiyo betahcgler yükselecekmi diye çok tedirginim
Sadebikahveee Kubbudu ben betaya bir kere baktırdım bidaha da baktırmadım doktorum strese girersin sürekli bakarsak git gel yaparsan dedi. O yüzden haftaya 6 bitcek 7. Haftaya giricem o zaman gitcem doktora
Edanurcarpar Dilos1717 bende bugün 6+5 çok normalim hep kafamda bir şüphe cumartesi doktora gidicez kalp atılı için o masaya yattımda hep kalp atışının durdunu söyledikleri aklıma geliyor bu seferki inşallah hayırlısı olur
Dilos1717 Edanurcarpar hayır öyle kötü olumsuz şeyler aklımıza getirmiyoruz bende gayet normalim bazen hamile olduğumu bile unutuyorum hamilelik bi hastalık dğeil çünkü illa her belirtiyi göstericeksin diye bir şeyde yok sürekli içimden ben ve bebeğim sağlıklıyız diyorum. Bizde haftaya inşallah kalp atışı dinlicez
Evlatkokusu ArvenMom böyle genellemeler burada yeni hamile olup ilk gebeliği olanlara endişe verir onları strese sokar
Sadebikahveee Evlatkokusu gerçekten çok stres oldum benim de ilk gebeliğim içimde hem sevinç hem de korku var 😔
Gamzecem ArvenMom hahahah :) aynı durum bende de vardı azaldı çok şükür eşim dalga geçiyordu öbür olucaksin diye :)
Mrvcl Sadebikahveee Merhaba, 7+6 dayız.Midemde yoğun bir gaz sancısı var.Bunun haricinde çok şükür bulantı yok.
Sadebikahveee Mrvcl merhaba kalp atışını duydunuz mu peki 😊 bulantı bende de yok hatta çok az diyebilirim onun haricinde kasık agrım var
Mrvcl Sadebikahveee merhaba,kalp atışını duyduk çok şükür🫶Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah 🌺
Sureyya1 Sadebikahveee siz 5. Haftada yinede gitmeye calisin kese gorunsun dis gebelik falan olur Allah korusun 7. Hafta gec olabilir
Sadebikahveee Sureyya1 randevuyu haftaya cumaya aldım daha öne çekebilirsem erken gidicem umarım kalp atışını falan duyarım da rahatlarım
Endiseliannecik Sadebikahveee bende haftaya cuma gidecegim bugun beta hcg verdim yeniden 549 oldu yukselmis seviniyorum sonuc yukseldiginde ama cok korkuyorum keseyi gidio gormemekten daha once boş gebelik yasadim😔
Haticevrl yeni öğrenenler rahim kalınlığınız kaçtı acaba benim sat 19 Eylül dün test yaptım pozitif çıktı bugun gittim rahim kalinlasmamis dış gebelik olabilir dedi 10mm dedi kan verdim sonuca göre konuşuruz dedi
Ysmnekin sevdenuur ilkinde hatırladığım kadar bel ağrısı kasık ağrısı hiç çekmedim yaştan ötürü herhalde diye düşünüyorum bunda sonuçta 9 sene sonra vücut tekrardan hazırlanıyor
Glbnn2 Kubraatsg2700 benim 4 gün önce 239 şu. Haftaya pazartesi kontrolüm var. 1900-2000 civarı olucak. 4 haftalık mı oluyo?
Mervemeh Esrks merabalar bizde 5 haftalık olduk kesemiz oluşmuş 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz ♥️