Sadebikahveee bende hep hamilelik kısmını çok önemseyip sonrası nasılsa gelir diyerek emzirmeye odaklanmadım çok sıkıntı çektim yinede çok şükür ama en önemli kısım beslenmeymiş. Hamileliktede beslenme su ve wc kısmına dikkat et. İnsan çok halsiz olduğu için çok uzun saatler uyuyabiliyor uyuda ama çişini sakın tutma enfeksiyon yapıyor. Terliksiz dolaşma ayağını ve belini hep sıcak tut. Duygusal olaraktaninsan çöküşte oluyor benim doğum yapalı 55 gün oldu. Anca anca psikolojim normale dönmeye başladı. Yakın çevreni şimdiden uyar daha doğrusu eğit. Bu süreçte sizi yorabilirim tepkilerimle beni idare etmenizi istiyorum de. Çünkü hiç olmadığın kadar gıcık tutarsız ve alıngan olacaksın hiç takmayacağın en ufak seylere takılacaksın. Ve maalesef kalıcı oluyor. Mesela ben çok sevecen bir insandım ama hamilelikte herkesten nefret ettim bi dönem annemden bile. İnsallah sen bu kadar ağır yaşamazsın. Gerisi zaten çok doğal bir süreç kendine iyi bak bebiş zaten iyi olur o durumda. Ve sonunda çektiğin bütün cefalara değecen emin ol ben doğuma kadar anne gibi hiç hissetmedim ama kucağıma verdikleri anda dünyam değişti. Daha güzel bir an olamaz. ❤️