Ebrar_65 Nurinan Bende 33+1 az kaldı 48 gün kaldı bende senin haftanda yıkamaya başlayacam herşeyi hazır sadece prenses hanım gelecek
Nurinan Ebrar_65 oyy kuzum benim sağlıkla gelsin🥰🥰 kız ben bir anda ağırlaştım valla biraz zorlanıyorum yapmaya birde üşengeçlik başladı şu birkaç gündür yapabiliyorsan başla derim şimdiden yine sen bilirsin canım 💙
Nurinan 1234momsss valla bende görünce aklıma o geldi normalde haftada değişiyor şimdi 2 günden sonra değişti 😘
Ebrar_65 Nurinan bilmiyorum ama gülüm sanki son aylarda bana enerji geldi temizlik yaptım bitirdim daha yeni bitti bende akşamları yatağa girince ağırlaşıyorum kalkamıyorum ama gün içinde bayağı bir hareketli geçiyor 🤭
Nurinan bir_pasa_annesi masallah çok az kalmış sağlıcakla al kucağına inşallah 💓 o zamanları bizler de görürüz inşallah nasıl olacak doğum ağrıların nasıl benim aklıma bazen anlayamayacakmisim gibi geliyor 🤷🏻♀️
bir_pasa_annesi Nurinan amin inşallah cnm bnm su gibi geçiyor benimki sezaryen olacak zaten ama 2 haftadır aşırı kasılıyor aşağı baskı yapıyor çıkacak zannediyorum 2 kere dokotra gittim nst herşey normal çıktı şu an bile bir vuruyor aşağıya varya aniden geldiği için bağırıyorum 😂😂
Nurinan OksijenliSu ay aman dikkat et gerçi benim ilk bende yeni yeni başladım hazırlamaya odasını bile tam hazırlamış değilim 🤩😂
Nurinan QUEEN0888 olmaz inşallah canım benim içini ferah tutmaya bak psikolojinin de fazlasıyla etkisi var 🌸
Buse09 Nurinan bende aynı durumdayım çok ağrılarım oluyor normal mi doktora gitsem mi gitmesem mi çok kararsızım bebeğin hareketlerini normal hissediyorum çok şükür ama biraz korkuyorm
Nurinan Buse09 bu aralar bende de adet ağrısı gibi ağrılar hissediyorum ara ara bel ağrımla vajina ağrım oluyor genellikle ama onu da normal karşılıyorum bebeğimin hareketi var çünkü seninde bebeğinin hareketi iyiyse kanaman suyun yoksa normaldir bence ama ağrının şiddeti artarsa tabikide doktoruna danış kuzum🌸
Fatovebebegi Nurinan malesef anlamıyor ıstegı hemen olucak gel derse hemen gıtmem lazım,anne snr desem,arar arar durur o ısı yaptırana kadar bu aralar daha fazla anlayıssız,ıslerım var telasım var diye
Nurinan Ebrar_65 bacım şimdiye kadar bende öyleydim valla evde yatmamaya çalışıyorum ne kadar hareket edersem o kadar kar bana bide birkaç gündür soğuk almışım gribim belki ondan kaynaklanıyor olabilir 🤭
1erkekkannesiiii Nurinan Ayyy cok heyecanlı ya 😍😍😍 1 ay sonra nerdeyse elinizde minik bir kuş olacak ne güzell darısı basımaaa 😂 bana da zaman cok hızlı geçiyor 99 güne düştük odası çamaşırları her şeyi hazır cok şükür bi hastane çantası kaldı onu da hazırlarız acelesi yok daha erken çanta ıcın 😂😂
Nurinan 1erkekkannesiiii ay masallah sanada kuzum hayırla gelsin evlatlarimiz seninde az kalmış vakit çabuk geçiyor dediklerinde inanmamıştım ama gerçekten çabuk geçiyormuş daha dün benimde 99 günüm kalmıştı bugün 40 yarın bir bakmışım 40miz çıkmış bile 🥰🥰🥰