Yagmurkaragoz Kader0023 inşallah bir oğlum var bununda kız olmasını çok istiyorum öncelikle sağlıklı olması ama insan iki meyveden de tatmak istiyor işte
Kader0023 Yagmurkaragoz bizde de durum öyle :) kızımda çok farklıydı bunda çok farklı bakalm inşallah sağlıklı hayırlı olur allah gönlümüze göre versib 💖
Tubatgn Kader0023 Mide bulantısı olana kızın olur derler, full kustum midem bulandı ama oğlum oluyor 🤗
Kader0023 Tubatgn herkesn farklı işte bizimde komşunun 4 oğlu var hepsinde aşırı kusması olmuş 🤦🏻♀️😁 o yüzden nötrm
Prenses34_annesi Kader0023 valla benim kızım olacak inşallah ama ilk 3 ay çektim sonra hafifledi mide bulantım şuan 6.ayımdayım ve ilk defa dün gece aşırı derecede midem yandı ve beni gece 3 de uyandırdı resmen🥰
eserce05 Kader0023 hah bende öle diyordum ama yinede kapndı galiba yaş gittkçe kaldıramıyor insan hamileliği ilk oğlumda yaşamadığım tüm sıkıntıları bunda yaşadım şimdi 31 yaşındayım artk bünyede kaldırmıyor bnce hayırlısı olsun☺️
Kader0023 eserce05 allahın işi kuzenimin eşine doğana kadar kız demişlerdi doğunca erkek oldu herkes şok oldu belki seninde öyle olur kim bilir :))
eserce05 Kader0023 yok yok benim çok bariz belli ediyor kendini maşallah😀😀 rüyalarımda hep kız gördüm ama işte anca rüyamda gördüm😀😀
Aybeniz Kader0023 6 haftdan sonra baslıyor bulantılr benm öyle di sizn plmz ins Allah gönlünze gore versn🥰
Kader0023 Aybeniz bende ilk kizimda 3.5 haftayken ogrenmistm kusmaya basladm baygi zoeladi beni sivilce kalca buyumesi cirkinlesme…