Paramedik16 Melis688 ben yaptırdım canım Bursa bahçecide çok şükür ilk denemede ikizlerime hamileyim 18 haftalık 🙏🏻
17papatya Melis688 ben de bursa bahçeciye gidiyorum perşembe günü yumurta toplama işlemi var betül hocaya gidiyorum şu anlık beğeniyorum sakın bi yapısı var ışınlı iyi olduğunu da biçok kişiden duyup tavsiye üzerine gittim
karpuzz Bende burda yerimi alayım Ankara bahçeci ile görüşcem İlk şehir hastanesinde aşılama yaptırıcaz tutmazsa bahçeci tüp bebek merkezi
Gokcegoktug Paramedik16 merhaba bende bursadayım dün gittim bahçeciye ancak ilk denemede ikiz denenmiyor dendi nasıl ne dedi dokturun 😍😇
Mrw35 Bizde Ankara bahcecide tüp bebek yaptirdik 6 embriyo oluştu ilk transfer olumsuz oldu 2.transferde hamile kaldım bebeğimizi bekliyoruz şimdi ☺️
Paramedik16 Gokcegoktug benim tüp bebekte ikinci denememdi bahçecide ilk denememdi o yüzden 2 embriyo transfer edildi yoksa bahçeci ilk tedavide çift embriyo koymuyo yaşınız ileri değilse
Allahvargamyok Melis688 bende ankara bahçeci aytaç hocaya yaptırdım ilk denemede tuttu çok şükür haftaya kese görmeye gidicez allah izin verirse biz çok memnun kaldık:)
ALynaa67 Allahvargamyok bende aytaç hocanın hastasıyım 25 haftalığım Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin☺️
nurannee- ALynaa67 bende aytaç hocanın hastasıydım. 25 haftalığız. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah amin 🙏🏻 💙
Sibel3441 Bahçeci Fulya da 2 kere tüp bebek transferi oldum tutmadı 5 ay sonrasında kendiliğinden hamile kaldım şuanda 6haftalık hamileyim 🥰🤲
Ela3834 Melis688 ALTUNİZADE BAHCECİ UMUT TUP BEBEK MERKEZİ BENDE. 1. OLUMSUZ İKİNCİ İCİN CUMA GUNU YUMURTAM TOPLANACAK
Aksakal1907 @Melis688 bahçeci Altunizade cem çelik hocada tedavi oldum şuan 34+6 haftalık hamileyim 5. Gün embriyosu donuk transfer edildi ilk denemede tuttu çok şükür 🤲🥰