hopelessMom bugün kontrolüm vardı. 34. haftada 3 kiloysa dogurana kadar kac kilo olur qllah bilir. 40 haftada doğurduğumu dusunemiyorum. önemli olan tabi sağlık ama fazla geldi bana kilosu. ayni haftada olanlr varmi bebeginiz kac kilo
Gull_94 hopelessMom aynıydı o haftada kılosu Son bı ay dıyet yaptım dıyebılırım resmen cok kılo almasın dıye sebze meyve beslendım sadece 39+4 te dogdu sukur 4230 du kılosu Sekerlı deyler tuketmeyın ekmek vs makarna bıde
Kaahvelii hopelessMom 35+4 3090 kg iri bebek dedi doktor hatta son adet tarihini yanlış hatirlamiyosun di mi dedi yok dedim ilk oğlumda 3860 doğmuştu Hı o zaman normal dedi 37 ile uyumlu kilosu
durumom2022 Srdm 35+0 da 2260 gr benim kızım minyon bir bebek olacak dendi bende kilo alsın istiyorum her bebeğin genetik özelliği galiba Siz gebelik şekeri baktırmış mıydınız doktorunuz bişey demedi mi bu kg da olmasına
hopelessMom Gull_94 kendiniz mi girdiniz diyete yoksa doktor mu yönlendirdi. bende aksine sekeri karbondhidrati cok tuketiyorum
hopelessMom Kaahvelii benim kız da haftası 36 haftaya göre uyumlu gelişimi ilerden gidiyor ama 34 haftaya göre de bana çok geliyor işte
Gull_94 hopelessMom yok ben kendım kestım zaten tatlı ve turevlerını yemıyodum ama sekerlı seylerı hıc yemedım ekmek hıc tuketmedım nzaten bulantıdan yıyemıyodum ona ragmen kılo aldıgı ıcın korktum bıraz cok kılolu olursa dıye Ekmek makarna kessenız bıle yete ebence zaten besın degerı yok tatlı ıstegınıde meyveyle gecıstrın yogurtlu yapın yanı beslenmenızden kısmayın gereksız besınlerden azaltın
Kaahvelii hopelessMom 18 günde 850 gr almış oğlum Doğuma var son 19 gün bir o kadar daha alsa yine 3800-4000 arası doğar benim planlı sezeryan olucak 7 kasımda Senin ilk gebelik ve 40a kadar gelmezse alır kilo baya Ama genetik ya alcagi varsa alir her türlü
hopelessMom durumom2022 sorun degil. seker testi yaptirmadm. doktorumda bugün bi sorun yok dedi sonra kurcaladı soru sordu kafam karıştı