Minigim38 AngelKalkan saçma sapan değil başına gelen varmı diye sordum ilk defa böyle bisey duyduğum için hoşuna gitmediyse posta girip yorum yazmazsın sana zorla gel yorum yapacaksın demedik
AngelKalkan Minigim38 istediğim postta cevap yazar ya da yazmam . Sana mı soracağım . Gereksiz bilgilerle kafa doldurmayın diye yazdım !
Ceydabm Minigim38 hergün ilişkiye giriyoruz hamile kalamıyırum diyenden daha masum bence😂 insanlar sıyırmış yaa
sedamom00 Minigim38 yırtılınca çok kan gelmedi mi tam yırtılmamiş olsaydı ilişki sırasın da illaki belli olurdu tuhaf
sedamom00 Minigim38 inşaallah kötü olmasın da biz kadınların başına gelebilecek bişey valla ilk defa duydum başka zamanlar da ilişkiye girince anlaşılır da demekki kadın dan kadın fark ediyormuş inşaallah kötü bişey olmaz
Tubacngl Serifeee Esnek miydi yani normal doğum mu yaptınız ve ekstradan bi acı oldu mu benimde aklıma takılıyordu bu soramıyodum kimseye
Serifeee Tubacngl evet cnm esnekmiş doktor doğum yapınca patlar yırtılır anca demişti ilk evlendiğim zaman gitmiştim doktora zaten ekstra hiçbir acisi hissi olmuyo doğumda , normal doğum yapmiştim ben