Minigim38 Soru yukarıda kızlar başına gelen var mı bu zamana kadar 8 9 kez çatı muayenesi yapıldı hiç böyle bisey dememişlerdi şimdi yine çatı muayenesi oldum böyle bisey dediler
Minigim38 A_syma çift rahimli misin diye sordu hayır dedim sonra başka hemşire çağırdı tam yırtılmamış dedi şok oldum 🤷♀️😬
A_syma Minigim38 Esnekmis demekki sizinki. Tam anlamiyla açılmamış ( yirtilmamis ) Benimde esnekti. Doktorum( halk dilinde ) hic bozulmayabilir doguma kadar demisti.
Minigim38 Der_0 bilmiyorum ki hiç dememişlerdi bu zamana kadar çift rahimli miyim onu bile bilmiyorum 😅
Minigim38 A_syma 🤷♀️🤷♀️kan falan gelmişti aslında ama demek ki yırtılma olmamış bu hastanede kaldıkça hergün bisey çıkıyor başıma
AngelKalkan Bunu yazmanıza gerçekten gerek var mıydı . Şimdi diyeceksiniz görmek istemiyorsan yorum yapma diye . Saçma sapan post açmayın lütfen .
Minigim38 AngelKalkan saçma sapan değil başına gelen varmı diye sordum ilk defa böyle bisey duyduğum için hoşuna gitmediyse posta girip yorum yazmazsın sana zorla gel yorum yapacaksın demedik