Htc123 Bahar11mucize 52 kg ile hamile kaldım şimdi 72 kğ yum ama hemşirem şey demişti zayıf olan insan daha çok kilo alır demişti
osg Nurcin Esraelisa worin 16. haftamdayım henüz hiç kilo almadım .. pilates antrenörüyüm☺️ isteyene online ders verebilirim. 💜 ama sağlıklı beslenip sağlıklı kilo almak en doğrusu gereksiz karbonhidrat ve şekere karşıyım ben 🤗 Esgul_2019 Aslicinarberk Duranb Aysen971 Derya341986 Bahar11mucize Htc123 Yaseminhan
Buse01 Esraelisa vermek icin ugrasma almamaya dikkat et artik duzene binersn dogumdan sonra abur cuburu yagli seyleri ekmegi pogacayi boregi coregi yeme bebeginede bi faydasi yok zaten
SerapToraman Esraelisa yaa bende 21. Haftamdayim ve suan 12 kilo aldim. Allahtan boyum uzun dicem ama yinede topik olucam 😁😂😂
Muhasebeci Esraelisa canım diyetisyene git şunları yap şunları yapma denilmez allah korusun bebek besinsiz kalmasın...
osg 16. haftamdayım henüz hiç kilo almadım .. pilates antrenörüyüm☺️ isteyene online ders verebilirim. 💜 ama sağlıklı beslenip sağlıklı kilo almak en doğrusu gereksiz karbonhidrat ve şekere karşıyım ben 🤗
Eymenikoo osg Bende 16 haftaya kadar hiç kilo almamıştım 20. Haftadan sonra işler değişiyor ne yazık ki ☺
Yaseminhan osg ilginiz için teşekkürler 😊 doktorum sporu yasakladı bana kanamam oluyor arada diye keza bel ağrımdan yürüyüş bile zar zor yapıyorum:( Yoksa isterdim..
Asli5560 Esraelisa bende 6.5 aylık hamileyim 3 4 kilo ancak aldım az da yemiyorum benim mi anormal ki 🙈🙈
GizemCengiz 24. Haftadayım 7 kilo almışım. Sözde hedef 12 ile kapatmaktı çok zor artık. 2 gündür daha çok su içmeye çalışıyorum ekmek yemiyorum yemeğimi normal yiyorum ama bildiğiniz aç hissediyorum 🤦🏻♀️ En azından şu birkaç haftayı çok kilo almadan atlatırsam motive olucam
Nishaa Esraelisa Cocugunu kucagina alinca verirsin Insallah önemli olan saglikli olmasi belki cok asseriyosundur saglikli beslenmeyi denedinizmi belki vucut yapiniz kilo almaya müsayit olabilir herkezin yapisi baska😩