199319 Günlük bir paket sigara içiyordum öğrendiğimden beri içmiyorum (günde bir kez eşimin sigarasından bir fırt alıyorum) sizde durumlar nasıl ?
Cagla0535 @199319 Ben günde 2 3 dal içiyorum ama yarım içiyorum herseferinde ama çok şükür gayet iyiyiz 34+4 haftalığım
canselnzm Fatma123456a Nasıl etkilemiyormuş 😵💫 benim doktorum bırakmalısın düşüğe sebep olabiliyo dedi
Lavantam20 Fatma123456a ben içmiyorum ama içsem de gebelikte içmezdim ilk bebeğimi plasenta ayrilmasindan 26 haftalik kaybettim doktorun direk sorduğu sigara mı içiyorsun eğer gerçekten içen birisi olsaydım ömür boyu bu vicdan azabı ile yaşayamazdim
199319 Doktorum itiraf etti ben de içtim ama az içtim dedi. Allah korusun kanser olsam bırakamam diyordum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri iki üç günde bir yarım dal falan içiyorum zarar verir diye çok korkuyorum
Elifozkaya 199319 bende içiyordum gebe kalmadan önce. Gebeliğimde bıraktım aklıma çok geliyor ama bebeğimin sağlığını düşünüyorum sürekli. Ona benim içtiğim sigara yüzünden bişey olursa asla affedemem kendimi diye. Ama insanın aklına sürekli geliyor çok haklısınız
Fatma123456a incitanesi_ ne bilim ben vallaha bende şaşırdım ama arkadaşlarım hep içiyor sigara hicbirsey olmadı arkadaşım 7 aylık oldu hala içiyor oda ona bisey olmadi
199319 canselnzm yok ben dayanamam napıcam nasıl edicem dedim o yüzden söyledi rahatlatmak için sanırım
199319 199319 Abcd12 günde beş altı tane içtiğin içindir.. ben bir paketi bitiriyordum bazen ikinciyi açıyordum. Bu tartışmayı açma amacım yardımlaşmak içindi. Biz de biliyoruz doğru olmadığını o yüzden hatırlatmanıza gerek yok teşekkür ederiz 🌸
incitanesi_ Fatma123456a benim içen biri de bebegini kaybetti. Şimdi kime uyalım? Octi Bi şey olmadı diyene uymak doğru mu? Hergun yolda yürüyoruz çogumuza araba çarpmiyor.
bilgen_bilgen Fatma123456a oyle şey olur mu, cocuk doğduğunda nikotin krizine giriyor. bagimli doguyor