Senazeynep34
Aynı sıkıntıyı bizde yaşadık, kontrole gitmiştim herhangi hiç bir sancım yoktu nstye bağladıklarında sancım gözüktü hiç bisey anlamadım hemen yatışım verildi ve ertesi gün sezeryan ile doğum yaptım.
Bebeğim doğdugunda sadece bir kere aglama sesini duydum sonra solunum sıkıntısı oldugundan ve akciğer gelişimini tamamlanmadığından küveze alındı. Doktor bebeğiniz çok kötü hiç nefes almıyor mosmor herseye hazırlıklı olun dedi eşime benim ise biseyden haberim yok bebeğimin bakımları yapılcak yanıma alıcam zannediyordum ama benim savaşcı meleğim, doktorlarını dinledi ve çok şükür iyileşti ve o günün ardından tam 4 sene geçti suan 4 yaşında şükürler olsun varlığına Rabbim bir daha ona kötü acılar yaşatmasın.
Oluyorlar elbet bir hastalık bir sorun ama onlar melek annesi oda tutunacak Allah’ın izniyle kucağına gelicek tüm dualarım sizinle yaşadım çok iyi anlıyorum sizi süt sağıyordum eşim götürüyordu hastaneye bebek emmediği için sütüm de fazla gelmiyordu cocugum orda aç onu kafama takıyordum iki üç çay kaşığı kadar eşim hastaneye süt götürdü bıraktı bir çay kaşığı olsa bile şifa olsun dedim.
Umudunu hiç bozma morelini yüksek tut
Sen iyi ol bebeğin de güçlü bir sekilde gelicek annesi üzülmee..