esmerella37 Yeniiannecikk benmde olablr mi o ya bende gttim diger adetime 8 gun kala betam 3 cıkmıstı olablrmı ?
Aksi Cnm bnde aynı durumdayim normalde 10 ekimde regl olmam gerekiyordu olmadim sağlık ocağında kan verdim gebelik çıkmadı tartusal verdim doktor kullandım bugün sonuncusu attim 12 gündür gene uok hâlâ
esmerella37 Yeniiannecikk tarlusal bitti duphaston verdi doktor sol tarafta kucuk kıst olusmus adetime 8 gun varken beta 3 cıkmıstı blmiyorum
Yeniiannecikk esmerella37 siz yinede bı test verin derim belki geç döllenme olabilir belki başka bı sorun olabilir kist desem kistte bide ağrı oluyor düşman başına ben yaşadım evlenmeden önce öyle böyle bı ağrı değil 😑🥺
Busra_2 Yasemin97 ben hep tarlusal i adet söktürücü olarak kullandım ilk defa sizce duydum bu işe yaradığını
esmerella37 Yeniiannecikk yok agrım yok kist var ama mınıkmıs adet olursan atarsn dedi doktor betam herzamann 0 cıkardı 3 cıkması umıtlendırdi zaten adetime 1 gun kaldı yarınla bakalım beklıyorum
Yeniiannecikk esmerella37 evet bende de kist vardı fındık kadardı ve 3 taneydi yerimde duramiyordum öyle.boyle bı ağrı değil abooo yaniiiiiii adet olunca kist atılır mı hiç duymadim
esmerella37 Yeniiannecikk bilmiyorum doktor oyle soyledi bana buyuk ihtimal adet olamadıgın icin kist olusmus dedi adetle atarsın dedi bakalım insallah atarm
Yeniiannecikk esmerella37 ay inslqlah çok zor ben ilaç kullanmadan doğum suyu kürü varya onla atmıştım 🤲🏻 darısı sana
ogretmenHnmm esmerella37 bende tarlusala basladim dün kan testi negatif cikti dokturum betaya baktir negatifse basla dedi suan sancilarim var yüzümde bir kac tane büyük sicilce çıktı inşallah sökülür de ya