cennetinsusu 1garipanne Sağlık ocağı için yarın görebilirsiniz sonucu maalesef. Boşuna bakmayın derim.
ceylangokce_05 1garipanne e nabizdan çıkış yapıp tekrar girsene Bi benim de görünmüyordu çıktım heri girdim öyle düştü bence bi dene
Fey04 Ayyy inşallah hayırlı sonuç alırsınız sağlık ocakları sabahtan kanları toplayıp hastaneye gönderiyolar ve ertesi gün belli oluyo diye biliyorum ama hastane yoğunluğuna görede sisteme düşer bence akşamda
Beybi_2022 1garipanne bugün sabah bende verdim gebelik için kan hala çıkmadı sonuç aile hekimliği sistemindeyse bakıyorum yok çıkmamış
1garipanne Haber veiririm. Peki mesai saatleri icersinde mi giriliyor sonuclar gece bakmaya gerek var mi?
Rabiaaaa 1garipanne ben dün kan testi vermiştim sağlıkocağında ve akşam bu saatlerde çıkmıştı mesai saati dışında da oluyomuş yani dün öğrenmiştim 😂 inşallah güzel haberlerinizi alırız
Dark 1garipanne en geç yarın sabaha çıkar. Bizim burda öyle oluyor. Ve sizi tebrik ediyorum acil olmayan bir durum için aile hekimliği tercih ettiğiniz için ,🌸
1garipanne Dark suan babam hastanede yatiyor ve sira beklemenin ne demek oldugnu iyi biliyorum, saglik ocaklari kalabalik segilve agir vakalara bakmiyor . Ben tesekkur ederim
efeduru 1garipanne yaa aynen gozukmesi lazim kac saat oldu bu arada babaniza acil sifalar diliyorum 🤲
Deletedmom_78 Selam bulunduğun ilin il sağlık sitesinde en altta laboratuvar sonuçları olması gerekiyor ordan bakınca görebilirsin ❤️