Lazbird Size hastaneden mesaj gelmesi lazım. Kan tahlilleriniz çıkmıştır diye.. ondan birkaç saat sonra e nabıza düşüyor. Siz aile hekimine gidecekseniz onun sisteminde görünür en erken diye düşünüyorum
Canimizannemizz 1garipanne acilden falanda öğleden sonra veya 2 saat sonra çıkıyor . Aile hekimliği geç düşüyor e nabiza bazen ertesi güne kalıyor . Siz 4 gibi gidin aile hekimliği ise eğer bende aile hekimliğinden verdim kan hala çıkmadı sonuç bekliyorum
mucizem24-05- 1garipanne benim 3 gün sonra çıktı 😅 kan verdiğim akşam özelde gttm kan verdm öyle öğrendim iyikide beklememis sağlık ocağını
cennetinsusu 1garipanne Sağlık ocağı için yarın görebilirsiniz sonucu maalesef. Boşuna bakmayın derim.
Beybi_2022 1garipanne bugün sabah bende verdim gebelik için kan hala çıkmadı sonuç aile hekimliği sistemindeyse bakıyorum yok çıkmamış
neshakin Hastane ziyaretlerim kısmına girdiğinizde bugun gittiğiniz tarih görünüyor değil mi. Bugun ki ziyaretinize tıklayın ayrıntılara tıklayın ordan tetkikler bölümünü bi kontrol edin bazen tahlillerim kısmına geç düşüyor ben sonucu öyle öğrenmiştim
sedamom00 1garipanne sağlık ocağın da verdiysen oraya gidip Bilgi Alman lazım hem de 2 günde filan yada ertesi güne çıkıyor özel yada devlette verdiysen 2 saatte çıkar
1garipanne sedamom00 bilgi aldim cikmadi dedi saglik ocagina gittim ben hemen cikr diye ozele gitmeedim
Yusufayazin__annesi 1garipanne bugün kan verdiyseniz ertesi günü sonucun çıkar canm sağlık ocaklarında oyle
sedamom00 1garipanne maalesef sağlık ocakları hep böyle geç çıkıyor ben o yüzden devlet hastanesinde veriyordum 2 saatte çıkıyordu
1garipanne sedamom00 ya eger adet gunum gecseydi bu kadar merak etmezdim. Testte cift cizgi cikinca. Heycnlandim yerimde durAmiyorum esimede henuz bisy soylemedim