Ayseoztrk Aminesultan canım ben 10 kilo aldım inşallah daha da almam 😱 bebişim 32. Haftasında 2000 gr dı. Bakalım haftasonu kontrol var ne kadar olmuş bıdık
Busratye Bizde 34 olduk 😊zaman ne çabuk geçiyor. 9 kilo aldım bebekte 2500 gr dedi doktor. Daha çantam hazır değil malesef 😊 aöa stres olmaya başldımm
Pinkdreambaby ardengunes maşallah 32 inçi haftada 2496 çok iyi kilosu gelişimi baya önden gidiyo haftası o zaman ☺️🙏🏻
Hildambxl Aminesultan evet canım kızımdada 105le hamıle kaldım 103le dogurup eve geldım kılolu hamılelere umut olsun fazla kılo almıyorsunuz
Gamzeguler 32 haftadayım başı aşarıda bebişin. Kafasın olduğu yerde adet sancısı gibi ağrı oluyor 2 gündür oluyor ama geçiyor bu nedir normali böle olan varmı ?
Seyma18 Aminesultan merhaba bizde yarın 34olucaz 😊 2 hafta önce 2kiloydu oğluşum işte bende 9kilo almışım 😨
Nesoo Aminesultan merhaba canım. 33+4 üz. 32 hastalıkken 2150 gramdı bebiş. Bende şimdiye kadar toplam 11-12 kilo aldım
Fnur05 Aminesultan bizde 34+3 üz😊😊 ben 8 kilo aldım prensesimde 33 haftalıkken 2200 dü bakalım haftaya kontrolümüz var ne kadar olmuşş :) kıyafetlerini yıkamakla odasını temizlemekle geçiyo vakitt 😊 senin nasıl gidiyor bebişin nasıl
Aminesultan Fnur05 bizimde dün kontrolümüz vardı 34+2yim 2580gr olmuş prensesim bende 12 kilo aldim🙄kıyafetleri yıkandı ütulendi bekliyoruz bakalım hayirlisiyla sag selâmet kucagimiza almayı nasip etsin inşaallah rabbim cumlemizinkini
EmreAylaKarabacak Aminesultan sizinle aynı kiloda bebişler bizimde bugün kontrolümüz wardı 2580 olmuş kilomuz☺️