mucizemizibekliyoruzz Aminesultan biz daha 33 haftayız. 31 haftalıkken 1650 gr dedi doktor ama 250 gr yanılma payı var dedi. bu cumartesi 34 olcaz bakalımm kontrolümüz var kaç kilo olduk 🤗
Hulyauygur Aminesultan merhaba biz de 34+2 olduk dün kontrolümüz vardı oğlum 2705 gram ben de 15 kilo aldım 🙈🤗
Hildambxl Aminesultan 34+1canım sadece 4kılo aldım bakalım Pazartesi bebısın kontrolu var bakalım kaç olmus
Meltem34 Aminesultan yarın 35 hafta oluyoruz 33+4 de 2600 dü oğlum ben ; şudur falan tartılmıyırum ama diğer gebeliklerimdeki gibi 35 kilo almadım
Fulyax Tam 34 olmasakta 33+4 😍 kendin 8-9 kilo kadar aldım ,bebek cuma günü randevumuz var öğrenicez bakalim ama 2 hafta önce 1.490 gr dı 😐 bilemedim az mı cok mu doktor iyi dedi ama ana yüreği ❤
Aminesultan Hulyauygur merhaba canım bende bugün 34+2yim dun kontrlum vardı benimde kızım olacak allah izin verirse 2580 kg dedi dr bende 12 kg aldim😊
Aminesultan ZuhalErenAydn maşallah kuzum😙kendin de baya almissin ya ins veriris su kiloları doğumdan sonra
EmreAylaKarabacak Biz bugün tam 34 haftalık olduk 2 hafta önce 2 kilo demişti doktorumuz bakalım bugün ki kontrolde kaç kilo olmuş☺️
Aminesultan EmreAylaKarabacak masallah canim rabbim sagliklica kucagimiza almayı nasip etsin inşaallah
ZuhalErenAydn Aminesultan valla inşallah ama kendimde öyle kilolu bi halim yok 7.ayda azbi şiştim sonra oda indi anlamadım bnde bi göbiş var işte 😁
ardengunes Merhaba 🙋 32 de 2496 kiloyduk ve ben de 13 kilo almisim suan 34+2 yiz p.tesi randevumuz var bakalım m.ediyorum çok 😊😊😊
Aminesultan ardengunes masallah kuzum iyi kilosu rabbim sag selâmet kucagimiza almayı nasip etsin inşaallah 😙
Pinkdreambaby ardengunes maşallah 32 inçi haftada 2496 çok iyi kilosu gelişimi baya önden gidiyo haftası o zaman ☺️🙏🏻
Hildambxl Aminesultan evet canım kızımdada 105le hamıle kaldım 103le dogurup eve geldım kılolu hamılelere umut olsun fazla kılo almıyorsunuz