Prensannesiiiiiii Kbr2 günümüz aynı bizde 38 olduk bugün sancı açılma falan hiç bir şey yok doktor 15 günün var beklicez sancı falan gelmediği sürece sonunda sezeryan olmaktan korkuyorum
Kbr2 Prensannesiiiiiii bende aynısından korkuyorum doktor bebek.dönmüş doğum başlarsa normal.olur dedi. Bende ara ara snci var acilma yok ama sancıda adet ağrısı gibi kasıklarımda var bakalım
Kbr2 Prensannesiiiiiii evet inmiş dedi hatta perşembeye kadar doğum.olmazsa komtrole gel.dedi. persembe günü 38+2 de kontrolüm var.
Seraykaraca Acemianne8 33+2 olduk bizde, ayakta kalınca bel ağrısı ve vajina da batma yaşıyorum çoğu zaman. Bunlar dışında çok şükür iyiyiz 🌸🙏🏻
Z72r47asel Acemianne8 Çok şükür diyelim bi iyi bı kötü geçiyor mide bulantısı kusmalar arttı özellikle geceleri kusmalar oluyor bu belirtilerden cinsiyet belirleyebilir miyiz 9+5 oldum🤰🍒
ZMM8888 Acemianne8 merhaba bizde 35+5 olduk haftalardır süren bi turlu peşimi birakmayan mantar enfeksiyonuyla uğraşıyorum onun dışında 10 kasımda kavuşuyorum minik kızıma inşallah 💕❤️
Prensannesiiiiiii Kbr2 benimkide inmek üzereymiş bir hafta sonra kontrol acil bir şey olsa su gelişi falan olsa acile gel dedi
Ummu1234 Acemianne8 7 haftalık olucaz midem bulantım ve halsizlik var 😔 Bide Progestan kullanıyorum kese yanında yerleşme kanaması göründü diye bu adet ağrısı gibi ağrılar ne zaman geçer acaba? Siz nasılsınız🌺🌺
Acemianne8 Ummu1234 bende iyiyim sadece tansiyon düşüklügü oluyo oda uzun süreli ayakta kaldığım zamanlar oluyo onun dışında bişi yok çok şükür
Prenses34_annesi Acemianne8 çok kötü değilim allaha şükürler olsun ama dün gece midem çok yandı 23+3 den selam🥰
Ebbbr 21+2 çok şükür iyiyim artık ben burdayım diyor yavaştan bel ağrısı başladı kalktığımda oluyor gün içinde geçiyor