Rosea Acemianne8 36 biticek yim kötü değil ama safra taşım var o yüzden bebek büyüdükce hastanelik oluyorum😞
Mysngl Acemianne8 25+0 olduk bugün su kabağım benim 😍 bu ara nefes darlığı ve mide yanmalarım ekşimeler başladı malesef onun dışında çok şükür iyiyiz inşallah
Kardelen00 Rosea bende 36+5 im safra taşım var inanılmaz sırt ağrım var siz nasılsınız ne gibi sıkıntı yaşıyorsunuz
Hs20 Rosea yaa geçmiş olsun aynı dert bendede var 36 bitecek ama dediğiniz gibi taş mahvediyo doğumda alicaklar inşallah sizde öle mi yapacaksınız
Meyrik Rosea Rabbim şifa versin seni ben anlarım ilk bebisimde öyle olmuştum ya o kadar zor bir doğum yapmama rağmen doğum bitti kurtuldum demiştim ama onun sancısı ne zaman gelecek hiç belli olmuyor 😕
minikmucizemm38 Acemianne8 bulantı ilacımı kıllandığım sürece bir sıkıntı yok çok şükür artık bebişimin hareketlerinide hissediyorum 18+6 olduk kızımla 💕
2prensesannesiiii Acemianne8 7+3 olduk perşembe randevum var kanama alanım var onun için gideceğiz🥲 bulantı kusma şiddetli
Dygsnkgl Kardelen00 bende 36+3 bel ağrısı ve haftalardır erken doğum riski vardı iğne serumlarla engelledik kasılma ağrılarım oluyo bakalım kaçıncı haftada doğucak
seda2209 Acemianne8 37+3 çok kötü soğuk aldım yatak döşek yatıyorum 🤦🏻♀️ bu arada 37 haftaya girdiğimden beri uygulama marul büyüklüğünde diyordu şimdi pırasa diyor sizde de oldu muuu
Birmelekbinsukurabbime 6+1 olduk rabbim nasip ederse inşallah yarın kalp atışlarını duyacağım aminnnn dua edin kızlar bana o huzeu sesini duyayim
nurli34 Dygsnkgl bende 31e giricem yarın haftasonu hastanede kaldım iğne serum yapıldı bide bebeğin kilo ve boyu düsükmüş nası yol izlediniz anlatır mısın ben cok endişeliyim senin gibi tecrübeye ihtiyacım bar
Prensannesiiiiiii Kbr2 günümüz aynı bizde 38 olduk bugün sancı açılma falan hiç bir şey yok doktor 15 günün var beklicez sancı falan gelmediği sürece sonunda sezeryan olmaktan korkuyorum