AyFa1608 gayette seviyorlardı canım nişanımda oldu oğlumda oğlum diyorlardı . Annem bana esya ne zmn alınacak diyordu sıkıştırıyordu eşime diyordum ara annemle kns die . Annem esyanın acelesi mi var diyordu ben yalancı durumuna düştüm hep. Bilezik ne zmn alınacak ddi yine yaptı yine yalancı oldum ben istyrm annemi bahane ediyorum gbi . Bide kayınvalidem davulcu tutcaktı antalyadan ankaraya gelip kına yapacak herşeyi karşılıycaktı . Annem kadına tamam bakarım davulcu ddi 1 hafta oyaladı anneme sordum baktın mı ddm banane gelsin baksın bide utanmadan ben mi bakacak dio 😂 sonra babam süt hakkı vercek annene söyle ddi , kasa kasa içki , sazcı davulcu döner takılacakmış kınada onu istedi kardeslerime kıyafet babama kıyafet . Düğün salonu 😂😂😂 anlaşmada basta konuşulan esyaların hepsini eşim alıyor halı perde beyaz esya mobilya. Benim ailem sadece yatak odasına halı alacaktı . Ve eşimin arabası var eğer altını çok isterseniz satalım istediğiniz kadar bilezik yapalım dediler ben kabul etmedim eşimde ozmn arabayı snn üzerine veriyim ddi öyle anlaştık . Kına davetiyesi basılcak çeyzim gidiyor annem bana küfürler ediyor erkek tarafından bise koparamadılar canım amac koparmak . Bende bana faydası olmayan insanları yüceltemem ddm .30 koli çeyiz yazmışım içinde bi şekerlik var annemin aldığı ayıptır . Çeyzi yolladığım gbi nakliyeyle gece bindiğim gbi geldim arkamdan kaçtı dediler ama annemin bana ettiği küfürleri hakaretleri para konusunda hep knstuğunu ses kaydına aldım arkamdan knsmasını engelledim binamda 2-3 komsum vardı yaslı severler beni kaçarken haberleri de vardı iş birlikcim 75 yasında düşün 😂 onlara dinlettim annemle knsmadı hiç biri beni savundular . Kız şurdan gelinlikle çıkacaktı sana yazıklar olsun dediler iyi oldu hayatımı mahvettiler kendi kaçmış evlenmiş benide gelinlikle görmek istemedi çünkü anne değil o insan kızını kıskanır mı şaka gbi