AyFa1608 sosyal yardımdan para alanlar var mı e devletten mi başvuruyosunuz ? Bizim ev ve araba var ama çevremde kendi işleri olup 8-10 kamyonu olup alanlar var evleri arabaları falan olup alanlar var nasıl oluyor bu😀
eylulicten AyFa1608 e devletten basvuruluyor ama kime nasil neden cikiyor bilmiyorum. Cok sukur bana cikti ilk maasimi aldim 😁
TinyBabys AyFa1608 kardeşim öğrenci, annemle babam bi maaşla okutuyorlar kyk da çıkmadı bi bursu da yok. Başvursa çıkar mı acaba? Yoksa annemin mi başvurması lazım? Bi bilginiz var mı acaba
AyFa1608 eylulicten gelir düzeyinin nasıl peki kusura bakmayın soruyorum ama bende başvurcam da ona göre başvurayım. Bizim ev ve araba var ama araba henüz eşimin üstüne değil kayınpederinin üstüne. Sadece ev eşimin üzerine. Birde eve falan gelip baktılar mı yoksa direk onaylandı ve aldınız mı
AyFa1608 eylulicten bide ayıp olmazsa kaç lira aldın ve her ay mı yatıcak😅 yani çok şükür iyi kötü geçiniyoruz ama kış geldi yakıt vs var bebiş geliyor biraz da borç var eşime destek olursam ne mutlu bana😀
Annesininportakali53 eylulicten ne kadar süre sonra aldın canım benim başvurum 18 eylülde kabul edildi onaylandı bugün tam onaylanali 1 ay oluyor ama daha yatmamış ptt ye sordum ya 18 inden sonra yada kasımın ilk haftası toplu olarak zamli alırsın hepsini dedi 144 u arıyorum güncelleme var diyip duruyor
AyFa1608 Eren_umay2 canım postumu iyi okumadın sanırım bende soruyorum ona göre başvurcam😂 bende başvurayım beraber bekleriz olur mu 😂😂
Minibebe AyFa1608 Gelir düzeyini felan bosver canım arkadasin evine 20 bin giriyor yardim aldi ablam boşandı 10 yaşında kızı var ona vermediler yani kime kime neye göre veriyo bilinmiyo sen başvur çıkarsa çıkar çıkmazsa şans
Eren_umay2 AyFa1608 okudum niye okumayım etikete yanlışlıkla sizi koymuşum kusura bakmayın bilen varsa söyler zaten mutlaka 🥴🙃
AyFa1608 Sennerdedir bi tanıdığım var mesela kendi işleri nakliyeciler kaç kamyonları var kaç evleri var inan sayamazsın ama ona bile çıkması kafamı bulandırdı. Ve ben maddi durumum iyi demedim çok çok şükür başımızı sokacak bi evimiz falan var ama borcumuz da var kıyı kıtına yetiriyoruz
Son-ali295 Bende başvuru yapicaktim ama benim olmuyor ikamet yerim İstanbul bende mardindeyim yararlanamiyorum maalesef üstelik 300 binden fazla da bankaya borcum var 😂😂
AyFa1608 Minibebe işte bende bunu anlamıyorum ya neye göre bakıp veriyorlar. Böyle durumları gördükçe adaleti sorguluyor insan Allah ablana kolaylık versin canım
Srfe AyFa1608 vall ben anneme başvurdm köyde yaşıyorlar üzerlerine hiçbişi yok bir araba var oda külüstür yola cıkamazsın ovaya gidip gelmelik kullanıolar öyle söyleyeyim red verdiler siz düşünün …
AyFa1608 Sennerdedir işte bilemedim bende kafam iyice karıştı. Bende deneyim o zaman dedim onlar alıyorsa ben neden almayım ki sonuçta. Ben günde bir liranın hesabını yaparken günde belki binler harcayan insanlar alıyor 🤔
Annesininportakali53 AyFa1608 hayir ama 450-650 arasi yatıyordu kasımda alacağım için hem ekimin parasını hemde kasımda zamli alacam 850-1250 arası
AyFa1608 Annesininportakali53 anladım. Onaylandıysa illaki yatıcak bekle bakalım Allah güle güle harcamayı nasip etsin 🥲
Minibebe Annesininportakali53 işte buda yanlış hak ben 2 tane aldim 450 tl simdi basvurusu kabul olanlar 850 alacak eee onlara da 450 ver yada bize de en başında 850 ver demi Hep haksızlık veriyorsun bari tam ver