uyanancirkiin zty0206 fotoğrafını attığımı mı kullandınız? Benim bebeğim 4 aylık olacak 2 aydır bunu kullanıyorum hiç kakalı kıyafeti yok
zty0206 uyanancirkiin kuzum aynısı değil ama leke çıkarıcı var bende de pembe oda kosla diye aldım aynı raftaydı adı değişik çıktı
zty0206 Mizgin09 kız onu denemedim bak sarı leke kalmıyor mu peki Ben hep akıtıp yada bişi sürüp yıkadım
Mizgin09 zty0206 hayır canım hiç sarı leke kalmadı bide bizim üstler hep beyaz hiç renkli almadım hiç bir üst ve alt takımlarda leke yok çok şükür
hunilimom zty0206 hemen o sarılık gitsin diye bı pisliği akitiyorum önce beyaz sabun kullanıyordum şimdi hıc bişe kullanmıyorum atıyorum makinaya 60 da yıkıyorum hangi deterjan kullanıyorsun o da yapar çıkartmaz
hunilimom zty0206 ben iki kızıma da dalan roxy kullanıyorum hiç leke felan kalmadı ek gıda lekelerini bile çıkartıyor 60 da yıkıyorum
Baymehal zty0206 e bebekte lkee çıkarıcı toz detarjan var onu tavsiye ederim sarılığa vs birebir renklilerde de kullanılıyor ama sıcak suda bekletmen lazım 1 gece
berceste5155 zty0206 ben rahiki mahtum oksi leke çıkarıcı aldım temiz içerikli makinaya atmadan bir gece öncesi lekelerin üzerine biraz döküyorum ertesi gün normalde yıkadığım ayarda yıkıyorum çamaşırları tertemiz çıkıyor
HilalEyce zty0206 Beyaz sabun ve yağ çözücü kullanıyorum.Dogru olmasada iki kere durulama yapıyorum mecburen
zty0206 HilalEyce kız yağ çözücü ne alaka kaka lekesi ne senden duydum ha 🙂 bende deneyim napıyım çıkıyorsa
hunilimom zty0206 çıkartmaz ki o kadar süre canım ben 1 saat felan yıkıyorum 1 saat 5 dk mi ne bı program var onda