Mfyy inşallah hayırlı haberler alırsınız❤️ Allah gönlünüzdeki muradı nasip eylesin. bende önümzdeki
Ay nasipse düşünüyorum suan kromozom testini bekliyorım ama bu aydan başlayacagım folat kullanmaya, siz ne zamandır kullanıyorsunuZ? Hatta söyle ki o yüzden daha önce de yazdm kan sulamdırıcı kesin önlem değil ben 2. Kaybımda gebeliği çğrendiğim gibi baslamasamda yaklskk 11 ile 18 hafta arası kan sulandırıcı iğne kullandım. Hatta ben 2. Gebeliğim(ilk kaybımda) kovid vardı ve 1. Gebeliğim(oglum) sorunsuz dogdugu için bebek 8 9 haftalık olana kadar gitmeyeceğim dedim, folik asit almadım yapay dedm, yiyeceklerden dogal alırım dedm kullanmadım, sonra düşük tehtidi vs derken 20. Haftada artık düzene girmişken kalbi durdu, 3. Gebeliğim(2. Kaybımda) en bastan folik asit içmeye basladım folidays die hatırlıyorum içinde iyot d vardı b12 yi se sprey seklinde alıyordum, hamileleğim gayet güzel gidiyordu bi gün ciğer yedim ve hemen üstüne b12 testi verdim oysa ac olmak gerekiyormus benim b12 980 geldi hemen folik ve b12 kestik. Sonrasında 2 hafta sonra kanamam oldu yine düşük tehlikesi tam gecti derken 18 de kalbi durdu iğnede kullanıyordum. Benim yaptıgım cıkarım iğne ve aktif methyl folat b12 alsa idim bunlar olmayabilirdi. Ama bunların hepsini sağda solda arastırrarak öğrendiö maalesef.