kalbiminpariltisi umutsuzluğa kapılma, daha dogrusu kapılmayalım, kelin ilacı olsa misali, bir evladım olmasınına rağmen ilk 20 haftalık bebeğimi kaybedince bi daha evladım olmayacakmıs hissine kapıldm, ikimmciyi yaklasık 6 7 ay sonra denedim bi daha hamile kalabalicekmiyiö korkusu olustu ki, bu durum kadınlar için hem yas hem travma. Kendini basarısızlığa ugramıs gibi hissediyorsn. Ve en en önemlisi yasın cok genc, düsün aynı bedende bir evladım oldu diğerleri nedem olmuyor? Tüm tetkiklerm yapıldı suana kadar bi mfthr genim ki hematolog bu pıhtılaşma değil dese de forumlarda okudugumda folik asit b12 homosistein üçgeninde bir sıkıntı oldugunu gösteriyormus, kilon var mı bilmiyorm ben oğlumda 60 ile gebe kalmstm bu imi bebegimde 75 ile. Benim aklıma tek gelen bu cünkü homosistein kilo ile ilişkili. Ama sana tavsiyem düşük arastırman sadece tromboli paneli ile sımırlı kalmasın. Tüm romatizmal testlerin troidlerin tıbbı genetiğin yaptıgı karyotipleriniz esinizle bunlara baktır derim, zeynep kamil suana kadar bu konuda gördüğüm en iyi hastane, htta doktorumun yanjndan cıkınca dedim ki oh be iyi ki gelmişm sorularımın cevaplarını bulacağım dedim.