AslanBebeginAnnesi Sabah oğluşumu göreceğim ve çatı muayenesi olacağım çok heyecanlıyım 🙊 37+1 olduk kalbim duracak kızlar 🙈😇😂
nuurrceren AslanBebeginAnnesi şuân 35+5 olduk🥹 randevum ise 27 ekimmmde🤭 çatı muayenesi 37. haftada mı başlıyor acabasııı?🙈
Ebruli91 AslanBebeginAnnesi aynıyız yarin bende göreceğim sanırım çatı muayneside olacağım dr bir bakalim dedi
Mhfgljgg AslanBebeginAnnesi Bizimde yarın görüş günümüz.37+6 çatı muayenesi olcak.Ama ben normalden korktuğum için cumaya falan sezeryan isteyeceğim☺️
AslanBebeginAnnesi nuurrceren maşallah 😍 ben 35te ilk nst’me girmiştim. 37de de çatı muayenesine gireceğim genelde 37-38 gibi yapıyorlar çatı muayenesini ☺️😚
AslanBebeginAnnesi Deletedmom_1003 yaaaaa🥹🙏🏻 allah çok kolay bir doğum nasip etsin inşallah 🤲🏻 Kaçıncı haftadasınız normal mi sezeryan mı olacaksınız ☺️💜
Elifozkaya Deletedmom_1003 ayyy Allah kurtarsın sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı başımıza🫶🏻🫶🏻
1Susam Bizde oğluşumuzu yarın göreceğiz 34 haftalık olduk 💙 kavuşmamıza son 40 gün kaldı allah izin verirse inşallah 🤲🏻
Sira 38+0 dan selamlar yarın paşamı görmeye gitcez, tabi bugün yalancı sancılarla ve hiiiiç durmamasıyla beni korkutsa da evlat işte mecbur göreceğiz, oyyy anası kurban olsun verene 😂😂😂😂😂
AslanBebeginAnnesi Sira yaaaaaa💜💜💜 ne güzel 😍🥰 bizden 6 gün öndesiniz 😊 yalancı sancı dediğiniz şey adet sancısı gibi mi yoksa bebek sertleşmesi gibi mi acaba
AslanBebeginAnnesi Ebruli91 evet genelde 37de yapıyorlar çatı muayenesini😇 korku var mı ?? Bende çok var 🙈😄
meleklerin_annesii AslanBebeginAnnesi % 80 85 erkek dedi doktor ama yarın daha net belli olur herhalde ☺️
Ebruli91 AslanBebeginAnnesi bende yok acikcasi yani belki gerek bile kalmaz çünkü miyomlarim var bana sezeryan yapicam seni demişti sonra muayneye çevirdi anlam veremedim bugün gidince anlicam ne oldugunu
AslanBebeginAnnesi Simgece maşallah 🧿 iki gün var aramızda 😇 ben çatı muayenesi olacağım siz de olacak mısınız
AslanBebeginAnnesi meleklerin_annesii o zaman erkektir çünkü erkekler çok erken belli oluyor 😇🥰 bizimki de 12. Haftada ikili test esnasında göstermişti cinsiyetini 🙈😄