Esreyup42 Zey2211 bende 34+5 aynı durum şuan bende de var benim de kontrolüm perşembe günü vajinada çok baskı hissediyorum
Mommyanne Seyhannm Benim haftam sizle aynı yalancı kasılmam cok kanala inmemişti 5 gün önce ama kasılmalar ve adet sancım arttı
Emotion07 Zey2211 Canım benimde 34+2 şu an benimde aynı dertlerim var ve çalışıyorum dahada zorluyor beni 🙄
Esmacbnoglu Suheda0334 Evet canım makatta ve genital bölgede baskı hissediyorsan aşağıya inmiş demektir ☺️
Aysgl1305 Caglaklckksl kendime en yakın sizi gördüm. Normalde 30. Haftamdayım ama bebek 2 hafta önden gidiyor suyumda fazla. Bugün ilk defa ağrı sancı kramp ortaya karışık tarif edemediğim bir şeyler oluyor. Batma hisleri çok kuvvetli özellikle de kasılma hissi. Fikrinizi sormak istedim
Caglaklckksl Aysgl1305 canım benim de suyum fazlaydı. Bebeğin gelişimi iki hafta önden gittiği için belirtileri de ona göre yaşıyormuşuz normal dedi doktor. Ama tabi muayeneye gittiğinde her yaşadığını doktoruna söyle
Esmacbnoglu Zey2211 Aynısı bende de oluyor yürüyüşe başladığım an direk aşağı baskı yapıyor dün kontröle gittim doğum pozisyonunu almış kafası aşağıda ondandır dedi 36+4 deyim
Zey2211 Esmacbnoglu inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza, peki doğum zamanınızla alakalı gün olarak bir şey söyledi mi acaba ?🌸 bakalım bizim doktorumuz ne söyleyecek 🙃
ramonun_annesi Ender00 evet açılma var ama doğum daha başlamamış dedi doktor bende bekliyorum yani sağlıklı doğsun da hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah 🤲
Nurella00 Suheda0334 Suheda0334 Ben 7 aylık hamileyim belim ve sırtım agriyodu muayenede doktora söyledim rahim ağzı uzunluğu kısa çıktı erken doğum olabilir dedi korktum 😥😥
busrazz Afraaaa bende 34 üm , arada bir adet sancısı bel agrısı oluyo ama yalancı sancı diye önemsemiyorum , doktorum dinlenince geçiyosa sıkıntı yok demşti
dyg_klc ramonun_annesi belki sıkıntı olmadığı için almıyor olabilir doktorları bazen anlamak zor oluyor inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine hayırlısıyla
ramonun_annesi dyg_klc amin inşallah canım bide doktor dedi ki rahim ağzı uzunluğu kısa değil bu ne demek yani
dyg_klc ramonun_annesi doğum yaklaştığında rahim ağzı kısalıyor açıklıkla kısalma olmasını da bekliyor doktorlar
Meltemms Suheda0334 37 + 2’deyim bugün kontrolüm vardı benimde baskı vardı bebiş kanala girmiş :) akıntım su gibiydi 2 kere ped testi yaptılar şükür bişey çıkmadı 🙏🏻
Esmacbnoglu Zey2211 Şu zmanda olur gibi birşey söylemedi haftaya ntsye çağırdı tekrar bakalım ne olucak tedirginim biraz 🥰