THale Dilara3490 ben 15nci haftadayım 6 kilo …. Bu gidişle yuvarlanırım . Mide bulantısı yaşamadığım için sürekli aldım . 2 ayda 4 kiloyu almıştım bile 😅
Dilara3490 THale bende mide bulantısı yasamadigm için hep yedim 8 kilo iste bakalım doğuma kadar 20 olur heralde ya çok üzgünüm nasıl gider sonra nilmiyorum bakalım
Nurguler cimcimemmmm ben dikkat ettiğim halde 32. Haftaya kadar ayakta çalıştığım halde aldım canım 🤣
Nurguler 36 haftalık hamileyim ve 16 kilo aldım, 32. Haftaya kadar ayakta çalıştığım halde sürekli hareket halinde olduğum halde bu kadar kilo aldım evde olsam düşünemiyorum nasıl olurdu 🤣
minikturtam1 Nurguler bende tam tersi. Surekli evdeyim ve sürekli yatiyorum. Bebegim asyagida oldugu icin yurumek cok zor geliyor. Bir sure ayakta durmak bile guc benim icin ama kendime hayret ediyorum. 34+4 haftalik olduk sadece 6 kilo aldim ve asırı yiyen biriyim Baslardada 3 ay boyunca yattim hep yatak istirahatliydim. Galiba bunyeyle alakali bir durum. Yedigine icigine dikkat ettikten sonra çok önemi yok aslinda kilonun