nursmeric Aleynaerayy22 gerçekten hayret ediyorum iyi ki sormuşum beni 16 haftalık çağırmışlar resmen. Teşekkür ederim 20 hatta 21de gitmeye karar verdim 🌸
Dmrbs18 nursmeric Pendik Halil mesut görüntüleme merkezi . Klinik daha doğrusu herkes çok övüyor bende oraya randevu aldım
brccelik Dmrbs18 ben geçen hafta gittim çok ilgili güzelce heryerini gösteriyor parmaklarını sayarken size de izletiyor 🥲 umarım güzel haberle ayrılırsınız
civcivim0 nursmeric pendik medicalpark güher bolat’a gittim. Aşırı tatlı bir doktor çok gğzel ilgilendi ve baya detaylı baktı. 1380 tl ödedik
nursmeric civcivim0 muayeneler nerdeyse her hafta artıyor bir de bunlar valla iki kişi çalışıyoruz hala bu fiyatlar sinirimi bozuyor 😅 teşekkür ederim 🌸
nursmeric brccelik inşallah çok sağolun hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰 ayıptır sorması fiyatı hakkında da bilgi verebilir misiniz?
brccelik nursmeric 900TL verdim peşin alıyorlar kart çekimi yok maalesef 45-50 dk sürüyor göremediği yer olursa yürütüp tekrar bakıyor bana öyle yaptı forumda arama kısmına doktor adını yazarsanız önceden gidenlerim yorumları var ben Google üzerinden bulmuştum
anneolmakzoramagulusuyeter HKiLiCeR var canım yaptırmayan. Ben de ilaç ve aşılara karşı temkinli yaklaşıyorum ben de vurulmak istemiyorum tetanoz aşısını
mervebeklevic nursmeric beni de daha 12 haftalık olmadan aramışlardı. Doktoruma söylemiştim. Gitme demişti ben 20 haftadan sonra sana dicem demişti 20 haftadan sonra doktora söyledim böyle böyle demiştiniz diye gidebilirsin istediğin zaman demişti sonra gidip yaptırmıştım. Bi ay sonra da 2. Doz yaptırdım bitti😂
Damy_mom nursmeric neden neye göre 20 yi bekliyorsunuz gebelik öncesi yoktur aşınız yüksek ihtimal 2 kere aşı olacaksınız ve bu hafta uygun görülmüştür . Ben Sancaktepe bölge hastanesinde yaptırdım 50 dk 1 saat civarı sürdü 1200 tl ye yaptırmıştım
nursmeric Damy_mom ben doktoruma sorma fırsatı bulamadım ablamın da aşı geçmişine baktık 20. haftaya denk geliyormuş ilk aşısı. Burada %90 20 ve civarı olmuş aşısını. Geç kalmıyorsam bebeğim daha da büyümüşken yaptırmak daha mantıklı bu nedenle. Teşekkür ederim 🌸